Η Jeep παρουσιάζει το πρόγραμμα e-Freedom!

Η Jeep, μέσω του χρηματοδοτικού e-Freedom, κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση των Hybrid και Plug-in Hybrid μοντέλων της.

H Jeep πέτυχε τη μεταφορά της υβριδικής τεχνολογίας και των πλεονεκτημάτων της, στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Συγκεκριμένα, το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τα μοντέλα της φίρμας με τα συστήματα e-Hybrid και Plug-in Hybrid 4xe.

Μάλιστα, τα εν λόγω συστήματα προσφέρουν σημαντικά οφέλη όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στο κόστος χρήσης. Τα εν λόγω χαρακτηριστικά διαθέτει και το Renegade, το οποίο η Jeep το προσφέρει μέσω του προγράμματος e-Freedom.

Το Jeep Avenger είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023»

Μία ματιά στο Jeep Renegade

Η Jeep προσφέρει το Renegade αποκλειστικά σε εξηλεκτρισμένες εκδόσεις παρέχοντας μία σειρά από πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο είναι εξαιρετικά αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό στη χρήση. Ουσιαστικά, τα συστήματα e-Hybrid και 4xe, με τα οποία είναι διαθέσιμο, προσφέρουν προνόμια τόσο για τον χρήστη όσο και για το περιβάλλον.

Αρχικά, το Renegade διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε όλες τις εκδόσεις, για μέγιστη άνεση και ευκολία. Ακόμη, το όχημα μπαίνει ελεύθερα στον Δακτύλιο και παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, καθώς και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Επιπλέον, είναι δυνατή η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση του για 50 χιλιόμετρα, με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe. Παράλληλα, οι εκδόσεις 4xe έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όσοι επιλέξουν τα e-Hybrid θα πληρώσουν ιδιαίτερα χαμηλά τέλη. Τέλος, το Renegade διαθέτει σύστημα 4x4 σε όλες τις Plug-in Hybrid 4xe εκδόσεις και μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

«Πράσινη» η παραγωγή του Jeep Grand Cherokee

Πώς λειτουργεί το Jeep e-Freedom;

Το Jeep e-Freedom αποτελεί ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο κάνει εφικτή την αγορά μιας υβριδικής έκδοσης Jeep, με χαμηλή προκαταβολή και χαμηλή μηνιαία δόση. Συγκεκριμένα, η δόση για το Jeep Renegade e-Hybrid φτάνει μόλις τα 261 ευρώ. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ενός νέου υβριδικού ή αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου μετά το τέλος του.

Η αρχική τιμή της παραπάνω προσφοράς αφορά την έκδοση Renegade Longitude e-Hybrid (28.300 ευρώ). Μάλιστα, η εν λόγω έκδοση εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού, άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Επιπλέον, το e-Freedom προσφέρει εργοστασιακή 4ετή εγγύηση 160.000 χιλιομέτρων και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

abb_img
spot_img