Η Kia στο Australian Open 2024

Η Kia Corporation υποστηρίζει το Australian Open 2024, το κορυφαίο τουρνουά Grand Slam της Ασίας στο τένις. Mέσω των βραβευμένων ηλεκτρικών μοντέλων EV9 και EV6.

Η Kia Corporation υποστηρίζει το Australian Open 2024, το κορυφαίο τουρνουά Grand Slam της Ασίας στο τένις. Mέσω των βραβευμένων ηλεκτρικών μοντέλων EV9 και EV6. Η Kia οργανώνει επίσης μια σειρά εκδηλώσεων, με συμμετοχή των θεατών, που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση. Επίσης γιορτάζει τα 20 χρόνια συνεργασίας με τον επίσημο πρεσβευτή της μάρκας, Rafael Nadal.

Το Kia EV9 στα χέρια του Ράφα Ναδάλ!

Η KIA είναι σχεδόν παντού στο τουρνουά

Ως Κύριος Συνεργάτης του τουρνουά, η KIA προσέφερε συνολικά 130 οχήματα στην διοργάνωση. Συγκεκριμένα 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Τα οχήματα  παρέχουν ασφαλή και άνετη μεταφορά στους παίκτες, τους διαιτητές και τους VIP γύρω από τη Μελβούρνη, κατά τη διάρκεια του τουρνουά που τελειώνει στις 28 Ιανουαρίου.

Οι πρωτοβουλίες της Kia στο Australian Open 2024 περιλαμβάνουν έκθεση του μοντέλου παραγωγής EV9 και του EV5 concept car. Ένα εντυπωσιακό EV9 σε χρώμα Ocean Matte Blue EV9 ειδικής κατασκευής, μαζί με δύο κανονικά EV9 βρίσκονταο σε σημείο που οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί τους.

Επίσης η μάρκα συνεργάζεται επίσης με την Uber One και προσθέτει μια ηλεκτρική νότα στην ανανεωμένη πρωτοβουλία της Kia Fan Fleet. Επικεντρώνοντας στην βιώσιμη κινητικότητα. Η Kia προσφέρει στα μέλη της Uber One δωρεάν ευκαιρίες μετακίνησης με έναν στόλο που μετρά 30 ηλεκτρικά οχήματα. Μεταξύ των οποίων και τα EV6 και EV9.

Η Kia φέρνει στην εκδήλωση από 80 καλεσμένους. Μεταξύ τους πελάτες της Κορεάτικης μάρκας. Οι οποίοι αγόρασαν ή δοκίμασανι ένα ηλεκτρικό μοντέλο της Kia και επιλέχθηκαν  μέσα από προωθητικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο. Μια μιοναδική ευκαιρία απόλαυσης ενός ταξιδιού ζωής στην Αυστραλία. Με δωρεάν εισiτήρια για τα παιχνίδια του Australian Open 2024. Όπως επίσης και μια ειδική ξενάγηση στο Melbourne Park.

Τέλος, η μάρκα δεν σταμάτησε εκεί. Αφού 15 influencers από περισσότερες από δέκα χώρες παρακολουθούν την εκδήλωση ως καλεσμένοι της Kia. Με σκοπό τη δημιουργία περιεχομένου από το τουρνουά Australian Open 2024 μέσα από την πόλη της Μελβούρνης. Φυσικά με τα μοντέλα της μάρκας, αλλά κυρίως με τον πρωταγωνιστή, το Kia EV9.

abb_img
spot_img