Η Kosmoride γιορτάζει την «Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου»

Μέσω της «Εβδομάδας Ηλεκτρικού Ποδηλάτου», οι Kosmocar και Kosmoride αναδεικνύουν τη σημασία της μικροκινητικότητας.

Ακούστε το άρθρο

Η  Kosmocar και η Kosmoride με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου, γιορτάζουν την «Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου», από τις 30 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου. Το πρώτο δίκτυο καταστημάτων ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, δίνει το μήνυμα προς όλους σχετικά με τη σημασία της μικροκινητικότητας και του ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Επίσης, ταυτόχρονα με την υιοθέτηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης, είναι απαραίτητο ο χρήστης να νιώθει ασφαλής μέσα στο οικοσύστημα της αστικής μετακίνησης. Η ασφάλεια και η προστασία του ποδηλάτη αποτελούν την κορυφαία προτεραιότητα για την Kosmoride.

Kosmocar και Kosmoride κάνουν… «φασαρία» στο χώρο της ηλεκτροκίνησης!

Επιπλέον, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, προσφέρει δώρα σε όσους αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από το δίκτυο καταστημάτων της. Δηλαδή, προϊόντα και αξεσουάρ προστασίας για το ποδήλατο και τον αναβάτη αξίας 300 ευρώ, για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν το ηλεκτρικό τους ποδήλατο με ασφάλεια!

Ο κ. Στήβεν Σίρτης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Kosmocar, δήλωσε σχετικά:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου υπενθυμίζει σε όλους ότι το ποδήλατο αποτελεί ένα βιώσιμο μέσο μετακίνησης. Επιπλέον, εκτός από τη συμβολή του στη σωματική και ψυχική υγεία, είναι και ένα πρακτικό μέσο μετακίνησης. Που μας συντροφεύει στη καθημερινότητα μας μεταφέροντας μας στη δουλειά, στο σχολείο, στην αγορά. Στην Kosmoride, επαναπροσδιορίζουμε την έννοια του e-bike ως εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης. Συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση μιας νέας αντίληψης στη σχέση μετακίνησης και ποιότητας ζωής».

Τα e-Bikes της Kosmoride τώρα και στη Λάρισα!

Δράσεις και για τους εργαζόμενους 

Παράλληλα, στη διάρκεια της «Εβδομάδας Ηλεκτρικού Ποδηλάτου», όλοι οι εργαζόμενοι στην Kosmocar και την Karenta θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του commuting με ηλεκτρικό ποδήλατο. Και να γίνουν οι φορείς της αλλαγής προς την ενίσχυση της μικροκινητικότητας.

Η Kosmoride γιορτάζει την «Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου»

Kosmocar και Kosmoride για ένα πιο «πράσινο» μέλλον

Η Kosmocar οραματίζεται για την Ελλάδα, ένα μέλλον, όπου ηλεκτροκίνηση κατέχει τη θέση που της αξίζει. Στο πλαίσιο αυτό και με έμφαση στη μικροκινητικότητα, η εταιρεία μεταφέρει εμπειρία άνω των 50 χρόνων στην αυτοκίνηση. Ανοίγοντας, προφανώς, την πύλη για μια πιο «πράσινη» εναλλακτική μετακίνηση με τη σύσταση της Kosmoride το 2020.

Η Kosmoride στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Από τότε η Kosmoride έχει μπει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα. Διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, τα καταστήματα της εταιρείας περιμένουν το κοινό για να γνωρίσει από κοντά τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα. Και τέλος, να ζήσει την εμπειρία ενός test ride με το e-Bike της επιλογής του.

abb_img