Η MINI στηρίζει το Greece Race for the Cure!

Η MINI ως Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων υποστηρίζει την οργάνωση Greece Race for the Cure και «τρέχει» ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Για ακόμη μια φορά η MINI αποδεικνύει την κοινωνική της συνεισφορά. Η βρετανική φίρμα, μάλιστα, χρησιμοποιεί τις λέξεις «BIG LOVE» για τη διάδοση της θετικής ενέργειας και της αγάπης για τη ζωή. Σε αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο η εταιρεία υποστηρίζει τη διοργάνωση Greece Race for the Cure.

Επιπλέον, θα είναι Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων και θα λάβει μέρος στον αγώνα με την ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE.

MINI Multitone Edition: Μία έκδοση γεμάτη αισιοδοξία!

Το Greece Race for the Cure έχει σημαντικό σκοπό

Το Greece Race for the Cure αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, μάλιστα, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό και συγκεντρώνει περισσότερους από 264.000 συμμετοχές από το 2009.

Η MINI στηρίζει το Greece Race for the Cure!

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 2 Οκτωβρίου του 2022 στο Ζάππειο και θα έχει μήκος 5 χιλιόμετρα.

Το MINI Cooper SE είναι προσβάσιμο για ΟΛΟΥΣ!

Η ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE

Την ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE καθοδηγεί η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου. Η Μαρία θα στηρίξει την ομάδα προσφέροντας καθοδήγηση με πολύτιμες συμβουλές για την κατάλληλη προετοιμασία ενόψει του αγώνα. Επιπλέον, θα εμψυχώνει συνεχώς όλους τους συμμετέχοντες. Άλλωστε, οι ιδιαίτερες αγωνιστικές δεξιότητες δεν είναι απαραίτητες. Η διοργάνωση απαιτεί μόνο δύναμη, θέληση, καλή διάθεση και προπαντός «BIG LOVE».

Η MINI στηρίζει το Greece Race for the Cure!

Τέλος, η Μαρία Πολύζου είναι κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ στο Μαραθώνιο, προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων, συγγραφέας, αλλά και η ίδια SURVIVOR του καρκίνου του μαστού.

Το MINI Concept Aceman γίνεται… Pokemon!

Ραντεβού στο Ζάππειο

Τη MINI θα βρούμε στο Ζάππειο από την προηγούμενη μέρα σε ειδικά διαμορφωμένο stand. Εκεί, λοιπόν, οι αθλητές της ομάδας θα μπορούν να παραλάβουν τις συμμετοχές τους και οι επισκέπτες να στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας.

abb_img
spot_img