Το MINI Concept Aceman γίνεται… Pokemon!

Η MINI παρουσίασε το Concept Aceman εμπλουτισμένο με στοιχεία χαρακτήρων Pokemon, στο πλαίσιο της Έκθεσης Gamescon 2022.

Ακούστε το άρθρο

Μία διαφορετική έκδοση του MINI Concept Aceman είδαμε στην Έκθεση Gamescon 2022 στην Κολωνία. Πιο συγκεκριμένα, το νέο πρωτότυπο της γερμανικής φίρμας φέρει στοιχεία από τους χαρακτήρες… Pokemon.

Ουσιαστικά, η MINI χρησιμοποίησε τα συστήματα προβολής και την οθόνη OLED του οχήματος για να δώσει την αίσθηση Pokemon. Η εν λόγω έκδοση θα βρίσκεται στην Κολωνία μέχρι το τέλος της έκθεσης στις 28 Αυγούστου.

Το ΜINI Concept Αceman φέρνει το μέλλον στο παρόν!

Το MINI Concept Aceman σε Pokemon mode

Η ειδική έκδοση Pokemon του MINI Concept Aceman έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα Pikachu. Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της λειτουργίας του οχήματος η κεντρική οθόνη απεικονίζει μια Poke Ball, από την οποία βγαίνει ο Pikachu.

Επιπλέον, οι προβολείς καμπίνας φωτίζουν τόσο το ταμπλό όσο και το εσωτερικό του πρωτότυπου, με κίτρινους και μπλε κεραυνούς. Μάλιστα, οι κεραυνοί αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Pikachu, ο οποίος έχει ως υπερδύναμη τον ηλεκτρισμό. Επιπρόσθετα, αντίστοιχους χρωματικούς φωτισμούς παρατηρούμε και κάτω από το αυτοκίνητο.

Οι 4 εποχές του MINI John Cooper Works Cabrio

Πότε θα κυκλοφορήσει η ειδική έκδοση

Η MINI δημιούργησε το Concept Aceman αποκλειστικά για την Έκθεση Gamescon, οπότε δεν θα το δούμε σύντομα στην αγορά. Ωστόσο, οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν τη δυνατότητα παραλαβής μιας μικρογραφίας του οχήματος σε μορφή παιχνιδιού, από το περίπτερο της Pokemon.

Το MINI Cooper SE είναι προσβάσιμο για ΟΛΟΥΣ!

Η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI, δήλωσε:

«Το gamification θα διαδραματίσει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη MINI του μέλλοντος και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας. Η συνεργασία με την Pokemon, λοιπόν, φέρνει δύο εμβληματικούς χαρακτήρες κοντά σε εκατομμύρια θαυμαστές».

abb_img