Η μοναδική εμπειρία του Audi House of Progress

Ο εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος Audi House of Progress, φέρνει πιο κοντά τους επισκέπτες με τις τέσσερις βασικές αξίες της γερμανικής φίρμας.

Ακούστε το άρθρο

Η Audi επανασχεδίασε πλήρως τον εκθεσιακό της χώρο στο Autostadt Wolfsburg, μετατρέποντάς τον σε μία μοναδική έκθεση. Μάλιστα, η ονομασία του ιδιαίτερου χώρου της γερμανικής φίρμας είναι πλέον «Audi House of Progress». Σκοπός της μάρκας είναι οι επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τις τέσσερις αξίες της Audi. Την ψηφιοποίηση, την σχεδίαση, τις επιδόσεις και την βιωσιμότητα.

Επιπλέον, το Audi House of Progress προσφέρει τη δυνατότητα στο κοινό να συνδεθεί με τη εταιρεία. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι χώροι δεν είναι σημεία πώλησης. Αντίθετα, καθιστούν το πνεύμα της Audi προσιτό μέσω της άμεσης εμπλοκής με σχετικό περιεχόμενο και προϊόντα. Σε αντίθεση με την έκθεση στο Autostadt, όλες οι άλλες εγκαταστάσεις είναι προσωρινές.

To Audi S1 Hoonitron του Ken Block ξανά εν δράσει!

Η ιδέα του Audi House of Progress συμπεριλαμβάνει και τη βιωσιμότητα

Η ιδέα πίσω από το Audi House of Progress είναι να μην υπάρχει απαίτηση για αλλαγές στο χώρο, ώστε να φιλοξενήσει νέα εκθέματα. Επιπλέον, αυτή η επιλογή είναι απολύτως σύμφωνη με τον στόχο της βιωσιμότητας. Μάλιστα, οι μόνες αλλαγές που θα λάβουν χώρα θα αφορούν στο ψηφιακό περιεχόμενο και τα εκθέματα, όπως αυτοκίνητα και έπιπλα. Με αυτόν τον τρόπο, νέα θέματα και προϊόντα μπορούν να λάβουν χώρα σε κάθε έκθεση, γρήγορα και εύκολα.

Η Audi υλοποιεί τις εν λόγω εκθέσεις σε αστικά σημεία ενδιαφέροντος ως έναν τρόπο να βρεθεί στην καρδιά της ζωής των πελατών της. Το 2022, οι εγκαταστάσεις Audi House of Progress άνοιξαν στη Βιέννη, τη Σεούλ και το Μιλάνο, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, μία έκθεση ακόμα θα ανοίξει επίσης στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Νέο Audi A8: Στα χνάρια του grandsphere concept

Ποια είναι τα κυριότερα σημεία του νέου Audi House of Progress;

Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχουν εκθέματα ψηφιοποίησης και σχεδιασμού. Παράλληλα με το A6 etron concept και το A8 60 TFSI e Plugin Hybrid, ξεχωρίζουν εκθέματα που ζωντανεύουν και τα δύο θέματα σε ένα επίμηκες επίπεδο. Παραδείγματα από τον ψηφιακό τομέα, περιλαμβάνουν διαδραστικά πίσω φώτα OLED matrix που εμφανίζουν διάφορα κινούμενα μοτίβα.

Επιπλέον, την εμφάνισή τους κάνουν υλικά όπως το ανακυκλωμένο υλικό Econyl, ένα πήλινο μοντέλο του Audi etron GT quattro και τρισδιάστατα εκτυπωμένα βάζα σε τρέχουσες χρωματικές επιλογές. Μάλιστα, οι επισκέπτες μπορούν φεύγοντας, να πάρουν μαζί τους σχέδια από την Audi Design.

Audi FelGAN: Επανεφεύρεση του τροχού με Τεχνητή Νοημοσύνη

Στο Audi House of Progress, τα φωτιστικά σώματα του A6 etron concept αναλαμβάνουν το ρόλο προβολέων. Στόχος είναι να επιδεικνύουν με ξεχωριστό τρόπο τις δυνατότητες των τεχνολογιών φωτισμού της Audi.

Ένα RS etron GT και ένα show από τους Aerofoils, ζωντανεύουν την αξία των επιδόσεων της μάρκας. Μαζί με το Q4 etron, ο Πίνακας Αειφορίας παρέχει πληροφορίες για την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη συνεργασία.

Η ιστορία εξέλιξης του φωτισμού της Audi

Η μοναδική εμπειρία του Audi House of Progress

Τέλος, το «Blog of Progress» στην ανοιχτή ροτόντα, συνδέει χωροταξικά και τα δύο ανώτερα εκθεσιακά επίπεδα με το επίπεδο εισόδου. Το εκθεσιακό περιεχόμενο του χώρου σε πραγματικό χρόνο περιέχει καθημερινά θέματα επικαιρότητας και τα σημεία εστίασης της μάρκας.

Χάρη σε μία εγκατάσταση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καθίσει στο πίσω κάθισμα ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου από την οικογένεια των sphere πρωτότυπων στο τέλος της επίσκεψης.

abb_img