Η νέα BMW X1 στην Αθήνα μόνο για λίγες εμφανίσεις!

Η νέα BMW X1 θα πραγματοποιήσει την Πρώτη Πανελλαδική της Παρουσίαση στην Αθήνα, με ένα... φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις.

Η νέα BMW X1 δηλώνει έτοιμη να κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2022. Διαθέτει νέα εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ένα ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα. Και σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles).

Ωστόσο, τρεις μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της, η νέα X1 θα κάνει μια στάση αποκλειστικά στην Αθήνα. Για να την γνωρίσει από κοντά το ελληνικό κοινό, νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η νέα BMW iX1 είναι όλα τα λεφτά!

Ένα 2ήμερο Φεστιβάλ

Η BMW Χ1 θα υποδεχτεί το κοινό σε ένα… Φεστιβάλ BMW διάρκειας δύο ημερών. Γεμάτο εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά τη νέα X1 το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Anassa City Events. Επιπλέον, το CarsElectric.gr θα δώσει το παρών στην δημοσιογραφική παρουσίαση της, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο.

BMW iX1: Όταν η Χ1 μπαίνει στην πρίζα για τα καλά!

Τα πάντα για τη νέα BMW X1

Αρχικά, θα υπάρχουν BMW Corners όπου οι επισκέπτες θα ζήσουν την εμπειρία. Δηλαδή, θα δουν την προϊοντική παρουσίαση του αυτοκινήτου, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συναρπαστικά προϊόντα και φυσικά καινοτόμες τεχνολογίες. Όπως επίσης και τα πάντα όλα για τη φόρτιση και άλλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW.

Για τους μικρούς φίλους της μάρκας, που αγαπούν τη περιπέτεια και τις προκλήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Τέλος, το νέο μοντέλο της φίρμας θα «ταξιδέψει» και σε περιοχές εκτός Αθηνών σε ένα μοναδικό roadshow στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW. Η διάρκεια του θα είναι από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 24 Αυγούστου.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας εδώ.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!