Ένα Honda e για μία τυχερή!

Ο Όμιλος Σαρακάκη παρέδωσε ένα ηλεκτρικό Honda e σε μια τυχερή νικήτρια, στο πλαίσιο διαγωνισμού του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Dee Jay 95,2.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε ένα Honda e στην τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Dee Jay 95,2. Η παράδοσή έγινε στην κεντρική έκθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Honda.

Το «παρών» έδωσαν ο ραδιοφωνικός παραγωγός και γενικός διευθυντής του Athens Dee Jay 95,2, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και φυσικά η τυχερή του διαγωνισμού.

Συνεργασία Honda και Sony στο όνoμα της ηλεκτροκίνησης

Στον διαγωνισμό που διήρκησε δυόμιση μήνες έλαβαν μέρος 10.600 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν επισκέπτες του Athens Metro Mall, ακροατές του Athens Dee Jay 95,2 καθώς και φίλοι της ηλεκτροκίνησης.

Η κλήρωση έγινε το Σάββατο 22 Ιανουάριου 2022, σε μια ειδική εκπομπή που έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ένα Honda e δέσποζε και πολλοί επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να το θαυμάσουν από κοντά.

Τι εστί Honda e

Το Honda e αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας. Ένα μοντέλο ιδανικό για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Προφανώς είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς παράγει μηδενικούς ρύπους.

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, των 134 και 154 ίππων. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 35,5 kWh, και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.  Η ροπή του είναι 315 Nm, ενώ στη βασική έκδοση τα 0-100 χλμ./ώρα φτάνει σε μόλις 9 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία του αγγίζει τα 222 χιλιόμετρα, με μέση κατανάλωση 18 kWh/100 χλμ.

Ένα Honda e με την… αύρα του Max Verstappen

Επιπλέον, έως το 80% τη μπαταρία του φορτίζει σε 31 λεπτά ένας ταχυφορτιστής. Σε οικιακό AC 6,6 kW, για να φτάσει το 100% χρειάζεται περίπου 4 ώρες.

Τέλος, οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 35.990 ευρώ.

 

abb_img
spot_img