Η Nissan Formula E Team «φορτίζει» για το Cape Town

Το E-Prix της Formula E στο Cape Town θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, με την ομάδα της Nissan να δηλώνει πανέτοιμη.

Ακούστε το άρθρο

Η Nissan Formula E Team είναι πανέτοιμη για τον 5ο Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E. Ειδικότερα, η διεξαγωγή του αγώνα θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο 25/2, με τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά να λαμβάνουν χώρα την Παρασκευή. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η πραγματοποίηση της διοργάνωσης γίνεται στη Νότια Αφρική.

Στις 11 Φεβρουαρίου, στο E-Prix της Formula E στο Hyderabad, οι δύο οδηγοί της ιαπωνικής ομάδας κράτησαν αρκετά καλό ρυθμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Norman Nato σημείωσε ικανοποιητικούς πόντους, αν και είχε μία μικρή σύγκρουση που του κόστισε. Επιπλέον, ο Sacha Fenestraz πάλεψε για το βάθρο, δίνοντας στην ομάδα την ανάλογη αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα στο Cape Town.

Formula E: Μια νέα εποχή για την Nissan ξεκινά

Τι θα αντιμετωπίσει στο Cape Town η ομάδα της Nissan Formula E

Το Cape Town Street Circuit έχει μήκος 2,94 χιλιομέτρων και διασχίζει τις περιοχές Waterfront και Green Point της πόλης. Επιπλέον, η συγκεκριμένη πίστα πιθανότατα θα είναι μία από τις ταχύτερες στο ημερολόγιο των αγώνων του θεσμού. Μάλιστα, σε αυτό θα παίξουν ρόλο και οι 12 στροφές στο σύνολο, που δεν αφήνουν περιθώριο λάθους. Επιπλέον, ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο αποτελεί το παραθαλάσσιο Beach Road του Mouille Point.

Οι προκριματικοί στοn «ηλεκτρικό» αγώνα του Cape Town ξεκινούν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 11:40. Ωστόσο, η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 16:00 της ίδιας ημέρας. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το E-Prix του Cape Town, μπορεί να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού.

Nissan Formula E Team: Επόμενος σταθμός το Hyderabad E-Prix

Τι δήλωσε ο Tommaso Volpe, CEO και επικεφαλής της ιαπωνικής ομάδας:

«Αυτός ο νέος χώρος στο Cape Town θα είναι πολύ προκλητικός και απαιτητικός, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα αυτοκίνητα. Από τον προσομοιωτή γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ γρήγορος αγώνας, ακόμη πιο γρήγορος και από το Hyderabad. Οπότε, οποιοδήποτε λάθος θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες.

Nissan Formula E Team: Έτοιμη για το «διπλό» Diriyah

Στον αγώνα της Ινδίας καταφέραμε να χτίσουμε γερά θεμέλια, καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, λόγω κάποιας κακής τύχης, ειδικά με τον Sacha. Για αυτό, τώρα η ομάδα έχει επιπλέον κίνητρο να παλέψει για βαθμούς και με τα δύο μονοθέσια στη Νότια Αφρική».

abb_img