Η Nissan παραδίδει Masterclass ηλεκτρικών!

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο παρέδωσαν οι ειδικοί της Nissan, εξηγώντας τα μυστικά των συστημάτων μετάδοσης κίνησης με απλά λόγια.

Ακούστε το άρθρο

Οι ειδικοί της Nissan ρίχνουν φως στις διαφορετικές πτυχές που πρέπει να δώσει έμφαση ο καταναλωτής, για την αγορά νέου αυτοκινήτου. Οι επιλογές είναι πολλές και διάφορες, καθιστώντας προφανώς την όλη διαδικασία μια πολυδιάστατη και δύσκολη εμπειρία.

Βραβείο iF Design για το Ariya και το Nissan Pavilion

Για αυτό τον λόγο, τα αρμόδια στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας ανέλαβαν δράση, με σκοπό να απλουστεύσουν και να απομυθοποιήσουν την τεχνολογία των συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Επιτρέποντας έτσι στους οδηγούς να «ταξιδέψουν» εύκολα και γνωρίζοντας εύκολα τις διαθέσιμες επιλογές.

Αναλυτικότερα, τις εξηγήσεις έδωσαν οι:

  • Jérôme Grigny (Regional Product Manager για το Juke στην Nissan Automotive Europe)
  • Daniel Connelly (Marketability Engineer e-Power του NTCE)
  • Frédéric Delmotte (Product Manager για το Ariya)

Προφανώς και οι τρεις αποκάλυψαν πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος e-Power και των ηλεκτροκινητήρων, σε ένα βίντεο διάρκειας 2:20 λεπτών.

Ariya: Ακόμα δεν το είδαμε, πήρε και βραβείο!

Ανάλυση της στρατηγικής της Nissan

Η Διευθύντρια Στρατηγικής και Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan, Clíodhna Lyons, ανέλυσε επίσης εις βάθος τη γενική στρατηγική της φίρμας. Σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο υποστηρίζει πολλά οδηγικά προφίλ.

Η Nissan πηγαίνει στη Σελήνη!

Τέλος, οι οδηγοί αποβλέπουν σε μια καλύτερη και πιο βιώσιμη οδηγική εμπειρία. Έτσι, η ιαπωνική μάρκα προσφέρει ένα άλλο επίπεδο ηλεκτροκίνητων συνόλων, κάνοντας την αλλαγή περισσότερο εφικτή.

abb_img