Η Porsche Macan επιτέλους αποκαλύπτεται!

Η Porsche παρουσίασε την ηλεκτρική Macan, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις που βασίζεται στην αρχιτεκτονική PPE.

Την περιμέναμε με ανυπομονησία πολύ καιρό και πλέον έκανε την εμφάνισή της και είναι όπως την περιμέναμε. Χαρακτηριστικό μοντέλο Porsche, το οποίο διαθέτει όλη αυτή την γοητεία και τη δυναμικότητα που αποπνέει η γερμανική μάρκα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι αμιγώς ηλεκτρικής ακολουθώντας την εποχή. Και μεταξύ μας καλά κάνει. Ο λόγος για την Porsche Macan, η οποία μας συστήθηκε την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου. Πάμε να τη γνωρίσουμε.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη Σιγκαπούρη. Μέχρι πρόσφατα, είχαμε πάρει μία πολύ μικρή «γεύση», από διάφορες εικόνες teaser που έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η νέα ηλεκτρική Macan, ξεχωρίζει για εντυπωσιακή σχεδίασή της, την οποία επιμελήθηκε η δημοφιλής Kylie Ying.

Porsche Macan: Νέες teaser φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα

Η Porsche Macan επιτέλους αποκαλύπτεται!

Η Porsche Macan με την πλατφόρμα PPE

Η Porsche Macan θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις στην αρχή, τις Macan 4 και Macan Turbo. Θα χρησιμοποιούν τη νέα πλατφόρμα της εταιρείας PPE, με αρχιτεκτονική 800 Volt, με απόδοση έως και 630 ίππους. Η εν λόγω πλατφόρμα φέρει 2 διπλούς ηλεκτροκινητήρες και κίνηση και στους 4 τροχούς.

Επιπλέον, η εν λόγω πλατφόρμα εξασφαλίζει γρήγορη φόρτιση, φθάνοντας τα 270 kW, με αποτέλεσμα μια φόρτιση από 10% έως 80% σε 20 λεπτά. Η αυτονομία φτάνει τα 613 χιλιόμετρα για το Macan 4 και 590 χιλιόμετρα για το Macan Turbo.

Porsche Macan: Δοκιμάζεται και «ηλεκτρίζει»

Επίσης, η μπαταρία μπορεί να χωριστεί σε Volt σε 2 μπαταρίες, η καθεμία με ονομαστική τάση 400 Volt. Με αυτόν τον τρόπο η φόρτιση είναι εξαιρετικά αποδοτική, με έως και 135 kW, χωρίς να είναι απαραίτητος πρόσθετος ενισχυτής υψηλής τάσης. Η φόρτιση AC είναι εφικτή με έως και 11 kW.

Σε ότι αφορά την απόδοση των 2 εκδόσεων, η Macan 4 αποδίδει λίγο περισσότερους από 400 ίππους και φτάνει τα 62 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 220 χλμ./ώρα. Η Turbo αποδίδει 630 ίππους με launch control, μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 270 χλμ./ώρα.

Porsche Macan: Η ατμόσφαιρα σπορ και ηλεκτρισμένη!

Η Porsche Macan επιτέλους αποκαλύπτεται!

Εντυπωσιακό Εσωτερικό

Επιπλέον, το εσωτερικό της Macan ακολουθεί το ύφος της Porsche, με υλικά υψηλής ποιότητας, ανα κυκλωμένα κομμάτια νάιλον και vegan δέρμα. Η κεντρική κονσόλα προσφέρει αναλογικούς διακόπτες και μια εντυπωσιακή οθόνη αφής. Η οπτική καθαρότητα και ο φωτισμός LED τρέχουν γύρω από τη ζώνη της καμπίνας , προσθέτοντας σε μια πολυτελή εμπειρία.

Porsche Macan: Ένα βήμα πριν τον εξηλεκτρισμό της

Μεγάλος Χώρος Αποσκευών

Τέλος, με χώρο αποσκευών έως 540 λίτρα, η Macan είναι εξίσου πρακτική όσο και απόλαυση . Η δυνατότητα αναδίπλωσης του πίσω καθίσματος αυξάνει τον χώρο αποσκευών σε 148 λίτρα. Η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκης φτάνει τα 2.000 kg.

Porsche Macan καλώς ήρθες!

 

abb_img
spot_img