Η Scout κατοχυρώνει ονόματα για το μέλλον

Η θυγατρική της Volkswagen, Scout προχώρησε στην κατοχύρωση δεκάδων ονομάτων, που θα χρησιμοποιήσει για τα μελλοντικά της ηλεκτρικά μοντέλα.

H Scout Motors είναι η πρόσφατα ιδρυθείσα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen (2022), οποία θα παράγει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η νέα θυγατρική προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κίνηση κατοχύρωσης δεκάδων ονομάτων μοντέλων, προετοιμάζοντας το έδαφος για το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές , σε όλη τη διάρκεια του 2023 η υπομάρκα της Volkswagen υπέβαλε περίπου 50 αιτήσεις στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Πολλά από τα ονόματα για τα οποία υπέβαλε αίτηση, αντλούν έμπνευση από την εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων International Harvester, όταν κατασκεύαζε το πρώτο μοντέλο της φίρμας, δηλαδή μεταξύ 1961 και 1980.

Η Volkswagen τα δίνει όλα στη Magna Steyr για το ηλεκτρικό Scout

Κάποιες από τις ονομασίες μας… γυρίζουν πίσω

Ειδικότερα, κάποιες από αυτές τις ονομασίες είναι οι εξής: Scout 80, Scout 800, Scout II,Terra,Traveler και Super Scout. Επιπλέον, οι αιτήσεις που ακολούθησαν αφορούσαν τις ονομασίες Sportstar, Terratar, Trailstar, Travelstar, Aristocraft,Baler, Forma. Όπως επίσης και τις ονομασίες Harrow, Rallye, Spirit, Scythe, Sno-Star, SR-2, SSII, Swather, Tellus, Terra και Tresher.

Το νέο ηλεκτρικό off-road της Scout με «άρωμα» Volkswagen!

Να σημειώσουμε πως ο Όμιλος Volkswagen έχει συνάψει συνεργασία με την αυστριακή εταιρεία Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων της νέας θυγατρικής. Σύμφωνα με τη Volkswagen, η αναβίωση της εταιρείας συνέβη με στόχο την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο στη Νότια Καρολίνα. Αρχικός στόχος του γερμανικού ομίλου για τη νέα εταιρεία είναι η ανάπτυξη ενός SUV και ενός Pick-Up μοντέλου.

Scout: Νέο μέλος στην οικογένεια του Ομίλου Volkswagen!

Το νέο βίντεο της Scout μας δίνει κάτι

Το νέο teaser βίντεο της θυγατρικής της Volkswagen που βγήκε στη δημοσιότητα, μας δίνει λίγες αλλά σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον της. Μία από αυτές είναι η ανακοίνωση του λανσαρίσματος του πρώτου μοντέλου, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2024.

Στόχος της Volkswagen είναι η παραγωγή 250.000 μοντέλων της μάρκας ετησίως που θα συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας του Ομίλου στις ΗΠΑ. Επιπλέον θέλει να κατέχει το 10% του μεριδίου αγοράς των ηλεκτρικών Pick-Up  και των μεγάλων, SUV, γνωστά και ως R-SUV.

abb_img
spot_img