Η Skoda χορηγός της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης

Ο αγώνας «L’Étape Greece by Tour de France» θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η Απριλίου, με τη Skoda ως αποκλειστικό χορηγό.

Ακούστε το άρθρο

Η Kosmocar-Skoda θα αποτελέσει τον Αποκλειστικό Ονομαστικό Χορηγό του L’Étape Greece by Tour de France ως Official Mobility Partner. Παράλληλα, «βαφτίζει» τη διοργάνωση ως «L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda». Μάλιστα, ο αγώνας θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η Απριλίου 2023 στην Αρχαία Ολυμπία.

Προφανώς, αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, που ήδη το φιλοξενούν 22 χώρες. Φυσικά, ο «L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda» προσφέρει μια ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Test Drive || Skoda Enyaq iV 60: Εισαγωγή στην ηλεκτροκίνηση

Η Skoda χορηγός της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης

Το 1895 η ιστορία της Skoda με την με την ποδηλασία

Η ιστορία της μάρκας έχει άμεση σύνδεση με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρείας το 1895. Πιο συγκεκριμένα, η τσέχικη εταιρεία ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήριο ποδηλάτων με το όνομα Laurin & Klement. Μάλιστα, οι ιδρυτές της, Václav Laurin και Václav Klement, ξεκίνησαν την ιστορία επιτυχίας της εταιρείας με την παραγωγή ποδηλάτων.

Η δέσμευση της Skoda για την ποδηλασία καταδεικνύει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το ποδήλατο. Από το 2004 αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη του Tour de France, με δεκάδες οχήματά της να είναι στη διάθεση του κορυφαίου αγώνα.

Skoda Enyaq RS iV: Ρεκόρ drift στον πάγο!

Η Skoda χορηγός της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης

Ο αγώνας στην Ελλάδα και η ποδηλατική ομάδα της μάρκας

Ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, θα έχουν τα ίδια συναισθήματα με τους επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με κλειστές διαδρομές, ώστε να ζήσουν μία περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας της Skoda, το Enyaq iV θα είναι το επίσημο όχημα της διοργάνωσης. Μάλιστα, θα δώσει την εκκίνηση με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του, καθοδηγώντας τους ποδηλάτες των διαδρομών των 150 και 75 χιλιομέτρων.

Skoda: Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Η Skoda χορηγός της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης

Επιπλέον, 3 κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες, οι Γιώργος Μπούγλας, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Περικλής Ηλίας, θα απαρτίζουν τη Skoda Cycling Team. Φυσικά, οι 3 αθλητές εκπροσωπούν επάξια τη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς.

Παράλληλα, στην Expo Area μπροστά από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, θα υπάρχει το stand της Skoda με 2 εκθέματα. Εκεί, το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει από κοντά το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV και το δυναμικό Kodiaq RS.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ποδηλατικό αγώνα, καθώς και για την παρουσία της Skoda, είναι διαθέσιμες εδώ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση εδώ.

abb_img