Η SONDORS φέρνει μία νέα ηλεκτρική off-road μοτοσυκλέτα

Η εταιρεία SONDORS ενημέρωσε τους… φίλους της μέσω mail, για τον ερχομό μίας νέας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας με ειδίκευση το χώμα.

Ακούστε το άρθρο

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Metacycle, είναι το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων και μοτοσυκλετών, SONDORS. Το εν λόγω ηλεκτρικό μοντέλο κυκλοφόρησε στην αγορά στα τέλη του 2022, ενώ η εταιρεία το είχε παρουσιάσει από το 2021.

Πρόσφατα, η SONDORS έχοντας πάρει φόρα από το πρώτο μοντέλο, ανακοίνωσε και τον ερχομό του δευτέρου ηλεκτρικού της μοντέλου. Μάλιστα, το έκανε με έναν ασυνήθιστο τρόπο, ενημερώνοντας τους φίλους της εταιρείας στέλνοντας τους σχετικό teaser. Σε αυτό εξηγούσε ότι «Το επόμενο προϊόν της SONDORS έρχεται σύντομα».

FELOTOO M-One: Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που… διπλώνει!

Νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με εκτός δρόμου χαρακτηριστικά

Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο, εκτός από τον χαρακτηρισμό «MetaBIG». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα θα είναι ιδανική για off-road διαδρομές και χωμάτινους δρόμους.

Αυτό προκύπτει από τα ελαστικά εκτός δρόμου που «φοράει» η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που προβάλλει το teaser. Επιπλέον, ξεχωρίζει ένα χαρακτηριστικό προστατευτικό για τα δισκόφρενα, το οποίο συνήθως συναντάμε μόνο σε χωμάτινα ποδήλατα.

To Buell XBE Concept δεν ξεχνά τις ρίζες του!

Ακόμη, διαθέτει ένα μπροστινό φτερό τύπου ράμφους, το οποίο συνήθως φέρουν οι μοτοσυκλέτες χώματος, καθώς και ανασχεδιασμένο μπροστινό προβολέα.

Επιπλέον, δεν είναι σαφές αν η εταιρεία θα κατασκευάσει το νέο μοντέλο με βάση την Metacycle. Όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO και ιδρυτή της εταιρείας Storm Sondors, είχε δηλώσει ότι η εταιρεία θα έχει ως βάση το πρώτο μοντέλο της.

Η Bafang T&D ενώνει τον ουρανό με τη γη!

Η SONDORS φέρνει μία νέα ηλεκτρική off-road μοτοσικλέτα

H SONDORS Metacycle φθηνότερη για λίγες μέρες

Το Metacycle χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο που του προσδίδει μια χαρακτηριστική κοιλότητα πλαισίου. Αρχικά, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι θα είναι διαθέσιμα τρία αξεσουάρ. Ένα κουτί αποθήκευσης, ένας φορτιστής επιπέδου 2 ή μία βοηθητική μπαταρία.

Θυμίζουμε ότι την 1η Μαρτίου, η εταιρεία προέβη σε μία πρωτοφανή κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι θα μειώσει την τιμή του Metacycle για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Από την 1η έως τις 15 Μαρτίου 2023, οι πρώτοι 1.000 που κατέθεσαν το ποσό των 467,99 ευρώ στην ιστοσελίδα της SONDORS, θα λάμβαναν έκπτωση στην τιμή της Metacycle, κάτι που σημαίνει μείωση κατά 2.339,95 ευρώ.

Δηλαδή, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι 1.000 πρώτοι πελάτες που θα κατέθεταν το χρηματικό ποσό, θα μπορούσαν να αγοράσουν την SONDORS Metacycle στην τιμή των 3.743,92 ευρώ. Τέλος, σχετικά με τις παραδόσεις του Metacycle, η αρχή θα γίνει το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

abb_img