Η SONDORS φέρνει δύο «ηλεκτρικά» δίτροχα… θηρία!

Οι δύο νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της SONDORS, MetaBeast και MetaBeast X, έρχονται τον Οκτώβριο με χαρακτηριστικά που σε... ταξιδεύουν.

Πριν λίγες μέρες, η εταιρεία SONDORS έστειλε e-mail στους πελάτες της, ενημερώνοντας τους για τη δεύτερη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που ετοιμάζει. Δεν είχε δώσει πολλά στοιχεία, πέρα από τον χαρακτηρισμό MetaBIG, ενώ είχε παρουσιάσει και τις δυνατότητες του νέου μοντέλου, το οποίο θα έχει off-road συμπεριφορά.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας έγινε γνωστό και πλέον έχουμε στα χέρια μας όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Όπως για παράδειγμα, το όνομα, τις επιδόσεις, περίοδο άφιξης στην αγορά, καθώς και τιμή.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

SONDORS Metabeast, μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου

Πιο συγκεκριμένα, η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα φέρει την ονομασία Metabeast. Βέβαια το ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις, το Metabeast και το Metabeast X.

Η μεταξύ τους διαφορά έχει να κάνει με τις επιδόσεις. Προφανώς, η Megabeast X είναι πιο δυνατή από τη βασική έκδοση. Το κοινό που έχουν είναι, ότι και οι δύο διαθέτουν ικανότητα για κίνηση εντός πόλεως, καθώς και για εκτός δρόμου διαδρομές.

Η SONDORS φέρνει μία νέα ηλεκτρική off-road μοτοσυκλέτα

Η SONDORS φέρνει δύο «ηλεκτρικά» δίτροχα…θηρία!

Ιδανική και για την πόλη η κλασική έκδοση

Ειδικότερα, η λιγότερο ισχυρή έκδοση Metabeast, έχει μέγιστη ισχύ 6 kW και μέγιστη ροπή 40 Nm. Αυτό σημαίνει ότι η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 50 χλμ./ώρα. Η μπαταρία της είναι 72V και διαθέτει ενεργειακή χωρητικότητα 30Ah, προσφέροντας αυτονομία 44 χιλιομέτρων με σταθερή ταχύτητα 40 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης, καθώς προορίζεται για… ηλεκτρικό ποδήλατο.

SUPER73: Με ένα σμπάρο 3… νέα μοντέλα

Η αναβαθμισμένη έκδοση είναι θηρίο

Ωστόσο, η Metabeast X θυμίζει περισσότερο μοτοσυκλέτα, σε σχέση με την βασική έκδοση. Το εν λόγω μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 120 χλμ./ώρα. Η αναβαθμισμένη έκδοση έχει μέγιστη ισχύ 18 kW και μέγιστη ροπή 60 Nm.

Η μπαταρία της 96V-55Ah, προσφέρει εμβέλεια 125 χιλιομέτρων, με σταθερή οδήγηση στα 50 χλμ./ώρα. Επίσης, διαφέρουν και στα κιλά, αφού η κλασική έκδοση ζυγίζει 123 κιλά, ενώ η ισχυρότερη 200.

FELOTOO M-One: Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που… διπλώνει!

Πόσο θα κοστίζουν τα νέα μοντέλα της SONDORS;

Σε ότι αφορά την τιμή, η κλασική έκδοση θα κοστίζει 4.500 δολάρια. Ωστόσο, η εταιρεία την προσφέρει σε οικονομικότερη τιμή μέσω κράτησης, στα 3.000 δολάρια. Προφανώς, το Metabeast X θα κοστίζει πιο ακριβά, κοντά στα 8.000 δολάρια.

Τέλος, η εταιρεία αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία, ενώ η παραγωγή τους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Editorial