Η Tesla άνοιξε νέο εργοστάσιο στον Καναδά

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση θα είναι η πρώτη επώνυμη μονάδα παραγωγής της Tesla Canada στον Καναδά.

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με το Reuters, η Tesla άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο για την παραγωγή εξοπλισμού κατασκευής μπαταριών στον Καναδά.

Ο Frank Scarpitti, ο δήμαρχος του Markham του Οντάριο, έγραψε σχετικά με αυτό το γεγονός στο Twitter, προκειμένου να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του εργοστασίου της αμερικάνικης εταιρείας στην πόλη του.

Ανέβασε μια επίσημη δήλωση στο Twitter και πρόσθεσε τις σκέψεις του για τα θετικά νέα, σημειώνοντας ότι η Tesla λειτουργεί εκεί ήδη από το καλοκαίρι.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι η Tesla Canada εντάσσεται πλέον στο ήδη ισχυρό μας οικοσύστημα αυτοκινήτων και τεχνολογίας, εγκαθιστώντας μια μονάδα παραγωγής στην πόλη του Markham».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η εγκατάσταση θα είναι η πρώτη επώνυμη μονάδα παραγωγής της Tesla Canada στον Καναδά και θα παράγει εξοπλισμό κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται στα Gigafactories της Tesla που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο».

Η παρουσία της Tesla στον Καναδά

Η αμερικάνικη φίρμα μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει τις διάφορες ομάδες παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης (R&D) στον Καναδά.

Η Drive Tesla Canada σημείωσε ότι μια ομάδα που ειδικεύεται στη φόρτιση, καθώς και άλλες κατασκευαστικές ομάδες, αποτελούν, επίσης, μέρος της μεγάλης παρουσίας της στον Καναδά.

Το άρθρο τόνισε πόσο σημαντική είναι η σύνδεση της με τον Καναδά, καθώς και η πρόσληψη περισσότερων υπαλλήλων στην περιοχή.

Η αμερικάνικη φίρμα δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο για να παρουσιάσει τις διάφορες ομάδες της που βρίσκονται σε όλο τον Καναδά.

Κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης για κέρδη τρίτου τριμήνου της αμερικάνικης εταιρείας για το 2021, το πρώτο ερώτημα ήταν το πότε θα παραδοθούν τα πρώτα οχήματα με μπαταρία 4680 κυψελών.

Ο πρώτος Megacharger που φορτίζει το ηλεκτρικό φορτηγό Tesla Semi

Ο Drew Baglino, CTO της Tesla, είπε ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του 2022. «Οι δοκιμές δομικών στοιχείων, μπαταρίας, σύγκρουσης, εμβέλειας και αξιοπιστίας βρίσκονται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου».

Ο Drew Baglino σημείωσε, επίσης, ότι έχει δημιουργηθεί ένας νέος τύπος αρχιτεκτονικής μπαταρίας και ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα άγνωστα στοιχεία που αφορούν στη διαδικασία της κατασκευής της.

Η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε 100 Supercharging σταθμούς φόρτισης σε μία πόλη

Η Tesla έχει ως μέγιστη προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση να εστιάσει στην ποιότητα κατά την παραγωγή αυτών των νέων στοιχείων για την μπαταρία.

abb_img