Η Tesla άνοιξε νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Η Tesla εγκαινίασε το νέο της pop-up κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη και δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά τα μοντέλα της.

Μετά την Αθήνα, η Tesla επεκτείνει τις δραστηριότητες της και πηγαίνει προς Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας μάλιστα το νέο και πρώτο της κατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι δεν αποτελεί μία ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία, αλλά μία αναδυόμενη (pop-up) έκθεση.

Προς το παρόν, η μοναδική ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα εδρεύει στο Μαρούσι. Πιο συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Κηφισίας 7 και Νεαπόλεως 2.

Ιδού το πρώτο… υβριδικό Tesla Model S!

Το νέο pop-up κατάστημα στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Mall. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα της γκάμας, Model Y και Model 3. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα οδηγήσουν κλείνοντας με αυτά Test Drive.

Η Tesla… «φλεξάρει» μέσω του Giga Laboratory

Η ακριβής τοποθεσία του νέου καταστήματος της Tesla

Η ακριβής τοποθεσία του νέου καταστήματος είναι στο 11ο χιλιόμετρο της Eθνικής Oδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Βέβαια, η εταιρεία κάνει λόγο για προσωρινή τοποθεσία με αρχική διάρκεια 6 μηνών. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι από τη νέα χρονιά σχεδιάζει να ανοίξει και κανονική έκθεση στην πόλη.

Σε ότι αφορά το ωράριο λειτουργίας, αυτό έχει ως εξής:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 19:00
  • Σάββατο: 10:00 – 15:00

Το Tesla Referral Program χαρίζει… έκπτωση 1.000 δολαρίων

Φυσικά, το προσωπικό της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχει το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, το θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά οχήματα, τη φόρτιση, τις τιμές, καθώς επίσης και τις επιλογές χρηματοδότησης.

Η EVPOWER… φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Πλησιάζει νέα αντιπροσωπεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (;)

Τέλος, το γεγονός ότι η αμερικάνικη εταιρεία σημειώνει ότι το νέο pop-up κατάστημα είναι προσωρινό, αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και κάτι ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στο τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2024, η Tesla θα δημιουργήσει τη πρώτη αντιπροσωπεία της στη συμπρωτεύουσα και δεύτερη συνολικά στην Ελλάδα.

abb_img
spot_img