Το Tesla Referral Program χαρίζει… έκπτωση 1.000 δολαρίων

Το αναθεωρημένο πρόγραμμα Tesla Referral Program, προσφέρει επιπλέον προνόμια στους επίδοξους αγοραστές των Model S και Model X.

Ακούστε το άρθρο

Η Tesla ανταμείβει όσους την τιμούν και την… «προμοτάρουν», καθώς ανανέωσε το Referral Program. Μέσω αυτού, προσφέρει σημαντικά προνόμια σε όσους επιθυμούν την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου της.

Φυσικά, τα προνόμια αφορούν και όσους προτείνουν κάποιο όχημα ή προϊόν της Tesla σε φίλους, με προτροπή να το αγοράσουν. Και πλέον είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως, τι ακριβώς είναι το Tesla Referral Program;

Επιταχύνοντας με ένα «γυμνό» Tesla Model 3

Το εν λόγω πρόγραμμα, προσφέρει ανταποδοτικά δώρα στους κατόχους Tesla, οι οποίοι… επηρεάζουν γνωστούς τους ώστε να αγοράσουν κάποιο μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής:

Κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα νέο Tesla με κωδικό σύστασης από έναν φίλο του, τότε και οι 2 λαμβάνουν κάποια προνόμια.

Το Tesla FSD αγνοεί πεζό σε… διάβαση πεζών

Τι προσφέρει το ανανεωμένο Tesla Referral Program;

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι αγοραστές κερδίζουν έκπτωση από την αγορά ενός νέου Model S ή Model X, ανοίγοντας το loot box στην επίσημη εφαρμογή της Tesla. Επιπλέον, έχουν δωρεάν για 3 μήνες το πρόγραμμα Full Self Driving (FSD), το οποίο κοστίζει 15.000 δολάρια.

Επίσης, όσοι προχωρήσουν στην αγορά ενός Model 3 ή Model Y μέσω συνδέσμου παραπομπής, λαμβάνουν 1.500 μονάδες loot box. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν μίλια από Supercharger φορτίσεις.

Μάλιστα, θα τα εξαργυρώνουν αγοράζοντας είδη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ μπαίνουν στην κλήρωση και για ένα Cybertruck. Τέλος, οι εν λόγω προσφορές θα ισχύουν εάν οι παραγγελίες γίνουν πριν από τις 30 Ιουνίου του 2023.

Tesla Cybertruck: Στα ενδότερα του ηλεκτρικού Pick-Up!

Η Tesla «σπρώχνει» τα Model S και Model X

Όσοι προωθούν σε άλλους τα links, λαμβάνουν 20.000 πόντους στο λογαριασμό τους, όταν ο σύνδεσμος χρησιμοποιείται για την αγορά ενός Model S ή Model X. Από την άλλη, λαμβάνουν μόνο 2.000 πόντους, όταν κάποιος αγοράσει ένα Model 3 ή Model Y.

Τέλος, η αμερικάνικη μάρκα προσφέρει 3 χρόνια απεριόριστης δωρεάν φόρτισης σε Supercharger φορτιστές. Αυτό ισχύει για νέους ιδιοκτήτες Model S ή Model X που θα τα παραλάβουν μεταξύ 20 Απριλίου και 30 Ιουνίου.

Όπως όλα δείχνουν, η Tesla κάνει ότι περνάει από το «χέρι» της για την προώθηση όλο και περισσότερων Model S και Model Χ πριν το τέλος του τριμήνου.

abb_img