Η Tesla πουλάει σαν τρελή!

Η Tesla συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων το πρώτο τρίμηνο του 2022, παρά τις αντιξοότητες.

Την πρώτη θέση αναφορικά με τις πωλήσεις κατέχει η Tesla το πρώτο τρίμηνο του 2022. Η αμερικάνικη εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων σημείωσε νέο ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων την περίοδο ΙανουαρίουΜαρτίου του τρέχοντος έτους. Mε τα προβλήματα σχετικά με τις ανακλήσεις αυτοκινήτων, να είναι παρόντα.

Tesla: Δικαστικά μπλεξίματα λόγω Autopilot

Ωστόσο, η φίρμα συνεχίζει ακάθεκτη να σημειώνει σημαντικό αριθμό πωλήσεων. Συγκεκριμένα, κατασκεύασε συνολικά 305.407 αυτοκίνητα και παρέδωσε 310.048.

Best Seller τα Tesla Model 3 και Model Y

Τα μοντέλα που πούλησαν περισσότερο ήταν τα Model 3 και Model Y, ενώ Τα υπόλοιπα αφορούν τα Model S και Model Χ, με αρκετά λιγότερες πωλήσεις.

Η Tesla σημείωσε ρεκόρ για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο, παρά το γεγονός ότι παρήγαγε λιγότερα οχήματα από αυτά που παρέδωσε. Καθώς, αντιμετωπίζει προβλήματα με την τροφοδοσία όπως και άλλοι κατασκευαστές.

Tesla: Αυτό είναι το Plan 3 του Έλον Μασκ

Η παραγωγή των Model S και Model Χ αντιστοιχούσε σε 14.218, αλλά η αμερικάνικη μάρκα παρέδωσε 14.724. Από την άλλη, η παραγωγή των Model 3 και Model Y ήταν 291.189, ωστόσο παρέδωσε 295.324. Αναφορικά με τα σύνολα, παρήγαγε 305.407, αλλά διέθεσε στην αγορά 310.048.

Η Tesla απέλυσε υπάλληλο λόγω… βίντεο στο YouTube!

Τέλος, η εταιρεία ευχαρίστησε τους αγοραστές για την προτίμηση που δείχνουν στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Αλλά και για την υπομονή που δείχνουν, καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω των προβλημάτων ανεφοδιασμού όπως επίσης και την πανδημία του κορωνοϊού.

 

 

abb_img
spot_img