Η Volvo Trucks δίνει συμβουλές ηλεκτροκίνησης

Η Volvo Trucks συμβουλεύει τους πελάτες της για την ομαλή αντικατάσταση του στόλου τους από αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά.

Η Volvo Trucks παρουσίασε στη Βόρεια Αμερική ένα ολιστικό πρόγραμμα παροχής συμβουλών για τον εξηλεκτρισμό του στόλου των πελατών της. Ουσιαστικά, η σουηδική φίρμα επενδύει στην εκπαίδευση των ιδιοκτητών των μοντέλων της, για την ηλεκτρική μετάβαση του στόλου τους.

Μάλιστα, αναθεώρησε τη διαδικασία πωλήσεων και μετέτρεψε την ομάδα πωλήσεων σε μία δεξαμενή συμβουλών για τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό των στόλων. Η αντικατάσταση των συμβατικών φορτηγών με αμιγώς ηλεκτρικά αλλάζει τα πάντα σε μία επιχείρηση.

Σημαντική συνεργασία της Volvo Trucks με την Amazon

Οι συμβουλές της Volvo Trucks

Η Volvo Trucks παρέχει στους πελάτες της συμβουλές με γνώμονα τη γρήγορη ανταπόκριση τους στον ηλεκτρικό χαρακτήρα του στόλου τους. Εκείνοι, μειώνουν δραστικά τον κύκλο συντήρησης του στόλου τους, καθώς και τα έξοδα συντήρησης και καυσίμων. Ουσιαστικά, είναι αντιμέτωποι πλέον με συστοιχίες μπαταριών και όχι με δεξαμενές καυσίμων.

Στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών, η σουηδική φίρμα αναβαθμίζει τα κέντρα εξυπηρέτησης της. Μάλιστα, διαθέτει ήδη 18 πιστοποιημένα κέντρα για service, τα οποία πληρούν τα κριτήρια για τα ηλεκτρικά της οχήματα. Επιπλέον, άλλα 55 κέντρα είναι σε διαδικασία έγκρισης.

Volvo Trucks: Τα ηλεκτρικά φορτηγά θα μεταφέρουν βάρος 74 τόνων!

Τι είναι ο εκτιμητής αυτονομίας;

Η Volvo Trucks λάνσαρε έναν εκτιμητή αυτονομίας, ο οποίος λειτουργεί ως ένας εικονικός προσομοιωτής διαδρομής για ηλεκτρικά φορτηγά. Με αυτό τον τρόπο οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν την κατανάλωση της μπαταρίας σε πραγματικές διαδρομές ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Ουσιαστικά, ο εκτιμητής επεξηγεί στους πελάτες το οικονομικό όφελος από την αλλαγή του καυσίμου. Ακόμη, προσφέρει πληροφορίες για την εκτέλεση της φόρτισης αλλά και για την υγεία της μπαταρίας.

Το Volvo EX90 με σύστημα αμφίδρομης φόρτισης!

Η ανταπόκριση των πελατών

Τη μεγάλη ανταπόκριση αποδεικνύει η παραγγελία εκατοντάδων οχημάτων από πελάτες, οι οποίοι αρχικά παρήγγειλαν 10-20 οχήματα. Ακόμη, η Volvo Trucks με τα νέας γενιάς φορτηγά προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. Επομένως, καλύπτει περισσότερες διαδρομές.

Τέλος, η σουηδική φίρμα προσφέρει μια εξίσου σημαντική εμπειρία για τον οδηγό. Η διάταξη της καμπίνας, το τιμόνι, η αλλαγή των ταχυτήτων και ο κλιματισμός είναι πανομοιότυπα με τα χαρακτηριστικά των συμβατικών φορτηγών.

Editorial