Η Yamaha λανσάρει 3 νέα ηλεκτρικά ποδήλατα!

Η Yamaha εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων και παρουσιάζει 3 νέα μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών.

Δυναμική είναι η είσοδος της Yamaha στο χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε 3 νέα μοντέλα e-bikes διαφορετικών κατηγοριών. Το πρώτο μοντέλο αφορά την κατηγορία Mountain Bike, το δεύτερο την κατηγορία Gravel και το τρίτο την κατηγορία Urban.

Το λανσάρισμα των τριών νέων μοντέλων έχει σχέση με την ανακοίνωση του στρατηγικού σχεδίου Switch ON. Το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει μία νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων, την οποία θα δούμε σύντομα στην αγορά.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ηλεκτρικά ποδήλατα!

Αυτό είναι το Yamaha Moro 07

Το Yamaha Moro 07 αποτελεί ένα premium ηλεκτρικό ποδήλατο της κατηγορίας Mountain Bike. Το συγκεκριμένο ποδήλατο προσφέρει ακαμψία, ευελιξία και ισορροπία χάρη στο πλαίσιο Dual Twin. Ακόμη, διαθέτει ανάρτηση RockSox, φρένα Magura MT5 και ελαστικά από τη Maxxis.

Επιπλέον, το e-bike κυκλοφορεί με τον ηλεκτρικό κινητήρα της Yamaha, PW-X3, ο οποίος προσφέρει υποβοήθηση κατά την εκκίνηση (Zero Cadence). Τέλος, διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 500 Wh, ενώ το σύστημα Interface X επιτρέπει τη σύνδεση ενός smartphone για επικοινωνία ή πλοήγηση.

Ποδήλατο: Αυτές είναι οι 10 πιο φιλικές πόλεις!

Το… περιπετειώδες Gravel Wabash RT

Το Wabash RT ανήκει στην κατηγορία των Gravel ποδηλάτων. Ουσιαστικά, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο προσφέρει στους αναβάτες τη δυνατότητα κίνησης και εκτός αστικού ιστού. Μάλιστα, το πλαίσιο του ποδηλάτου παρέχει ασφάλεια και άνεση σε όλα τα είδη εδάφους.

Παράλληλα, ο ηλεκτρικός κινητήρας PW-ST3 αποδίδει 70 Nm ροπής και προσφέρει υποβοήθηση σε οποιαδήποτε στιγμή και κλίση. Ξεχωρίζει επίσης μία οθόνη, η οποία παρέχει διάφορες πληροφορίες, καθώς και μία μπαταρία με χωρητικότητα 500 Wh. Τέλος, και αυτό το μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας διαθέτει τεχνολογία Zero Cadence, ενώ τα φρένα είναι Shimano GRX και τα ελαστικά Maxxis Rambler TR EXO.

Νέος ΚΟΚ για τα ποδήλατα στη Βρετανία!

Το «αστικό» CrossCore RC

Το Yamaha CrossCore RC είναι το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για αστικές μετακινήσεις. Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που προσαρμόζει την υποβοήθηση ανάλογα με τον τρόπο… οδήγησης του ποδηλάτου. Επιπλέον, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 500 Wh και η οθόνη του διευκολύνει την αλλαγή στα προγράμματα λειτουργίας και τον έλεγχο στη στάθμη της μπαταρίας.

Editorial