Το ηλεκτρικό δίκυκλο που μετατρέπεται σε μονόκυκλο ebike

Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Titaa μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε αυτή τη μορφή που μας θυμίζει έντονα φυσητήρας φύλλων ή άλλα εργαλεία χειρός κηπουρικής.

Το Titaa είναι ένα ηλεκτρικό όχημα διπλής χρήσης, το οποίο μπορεί να μετατραπεί είτε σε δίτροχο ηλεκτρικό ποδήλατο, είτε σε μονόκυκλο που μπορεί να ισορροπεί.

Τα μονόκυκλα μπορεί να έχουν τη φήμη ότι χρησιμοποιούνται μόνο σε τσίρκο και σε καρναβάλια και, για κάποιους να μην είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος μετακίνησης μέσα σε μια πολυσύχναστη πόλη, αλλά αυτή η πρόταση ίσως τους αλλάξει τη γνώμη!

Ωστόσο, λάτρεις του μονόκυκλου υπάρχουν σε διάφορα μέρη του κόσμου και το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο ονομάτι Titta είναι σίγουρο πως θα κλέψει το ενδιαφέρον όχι μόνο εκείνων που ήδη το αγαπούν, αλλά πιθανώς και πολλών ακόμα.

Η αστική κινητικότητα αποκτά ποικιλομορφία

 

Ενώ η οδήγηση χειροκίνητων μονόκυκλων μπορεί να συνεπάγεται συνήθως μια δύσκολη διαδικασία εκμάθησης για τους περισσότερους, τα αυτοεξισορροπούμενα, ηλεκτρικά μονόκυκλα ακούγονται περισσότερο σαν κάτι που όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ πιο εύκολα και απλά.

Το Titaa είναι ένα μονόκυκλο, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Husky Design και αποτελεί ένα αρθρωτό όχημα διπλής χρήσης που μπορεί να μετατραπεί από δίκυκλο ποδήλατο σε μονόκυκλο που εξισορροπείται.

Η μεταλλαγή της κινητικότητας μέσα στις πόλεις μας μέσω της χρήσης διαφορετικών τρόπων μεταφοράς μας φέρνει κοντά σε αξιοθέατα και μέρη που δεν γνωρίζαμε προηγουμένως ότι υπάρχουν.

Το Titaa μπορεί να είναι ο εναλλακτικός τύπος ηλεκτρικού ποδηλάτου που θα δείτε να διανύει αποστάσεις στις ξύλινες σανίδες της προβλήτας της Santa Monica ή τις πλακόστρωτες λεωφόρους του Παρισιού.

Η οδήγηση και η χρήση του Titaa

 

Στην πλήρη του μορφή, το Titaa είναι ένα ηλεκτρικό δίτροχο σε σχήμα ηλεκτρικού ποδηλάτου cargo. Όταν οι χρήστες οδηγούν το Titaa ως δίτροχο, μπορούν να έχουν την τη γνωστή στάση που έχουν οι ποδηλάτες.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ξεκουράσουν τα πόδια τους, καθώς ο κινητήρας που είναι ενσωματωμένος στον πίσω τροχό, φροντίζει για την κίνηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Όταν οι χρήστες θέλουν να οδηγήσουν το όχημα σε μορφή μονόκυκλου, το σύστημα μπροστινού τροχού και τιμονιού του οχήματος αποσπάται από τον πίσω τροχό και τον κινητήρα για να αποκαλύψει ένα μηχανοκίνητο μονότροχο.

Παρόμοιο σε εμφάνιση με τα hoverboard με έναν τροχό, το Titaa διαφέρει στο ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προαιρετικό στήριγμα καθισμάτων σε περίπτωση που επιλέξουν να καθίσουν ενώ οδηγούν.

Το Titaa λειτουργεί με ένα σύστημα με μπαταρία που βρίσκεται κοντά στα πεντάλ του ποδηλάτου και μπορεί εύκολα τόσο να αντικατασταθεί, όσο και να επαναφορτιστεί.

Που μπορείτε να φτάσετε με το ποδήλατο σε 10, 20 ή 30 λεπτά από την Ομόνοια;

Εξοπλισμένο με σύστημα σωματοαισθητηριακού ελέγχου, το Titaa προσαρμόζεται στις φυσικές κινήσεις του σώματός του χρήστη για να παραμείνει ισορροπημένο και να ανταποκριθεί σε πραγματικό χρόνο σε κάποιο απότομο φρενάρισμα.

 

Το “στυλ” της νέας ποδηλατικής κουλτούρας των ηλεκτρικών ποδηλάτων

Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Titaa μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε αυτή τη μορφή που μας θυμίζει έντονα φυσητήρας φύλλων ή άλλα εργαλεία χειρός κηπουρικής.

abb_img
spot_img