Με Goodyear το νέο Volkswagen Passat Variant

Η σειρά ελαστικών της Goodyear έχει επιλεγεί ως αρχική τοποθέτηση από τη Volkswagen για το ολοκαίνουριο Passat Variant.

Ακούστε το άρθρο

Η σειρά ελαστικών της Goodyear έχει επιλεγεί ως αρχική τοποθέτηση από τη Volkswagen για το ολοκαίνουριο Passat Variant. Τα θερινά ελαστικά, τα χειμερινά ελαστικά και τα ελαστικά 4 εποχών θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις κατάλληλες διαστάσεις ελαστικών στο νέο μοντέλο.

Το νέο Passat θα κυκλοφορήσει ως ευέλικτο αυτοκίνητο estate, γνωστό ως Variant στις περισσότερες αγορές, το πρώτο τρίμηνο του 2024. Μάλιστα, με άνω των 34 εκατομμυρίων πωλήσεις παγκοσμίως, το Passat είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Volkswagen όλων των εποχών, μετά το Golf. Και μπροστά από το Beetle. Το όχημα θα έχει τρία νέα συστήματα κίνησης plug-in και mild hybrid, και πέντε εκδόσεις turbo με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Τα ελαστικά του Passat

Η Goodyear έχει μια σειρά ελαστικών που θα εξοπλίσουν το Passat. Μεταξύ τους τα Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6. Αυτή η γκάμα αναδεικνύει την καινοτόμο τεχνολογία. H οποία θα συμπληρώσει τον ισχυρό αεροδυναμικό σχεδιασμό και το υψηλής απόδοσης σύστημα μετάδοσης κίνησης του Passat Variant.

Από την γκάμα ελαστικών 4 εποχών της Goodyear, το Vector 4Seasons Gen-3 έχει πολύ καλή απόδοσή του σε συνθήκες υδρολίσθησης. Ενώ προσφέρει επίσης οφέλη όπως καλύτερο φρενάρισμα (Dry Braking) και χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα (Dry Handling). Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 και το Eagle F1 Asymmetric 6 είναι και τα δύο θερινά ελαστικά μεγάλης διάρκειας ζωής. Που έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και φρενάρισμα τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Τέλος το UltraGrip Performance 3 της Goodyear είναι χειμερινό ελαστικό που δίνει εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό στο χιόνι και τον πάγο, καθώς και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η Goodyear και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων

Η Goodyear έχει σημαντικό ιστορικό στενής συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Μάλιστα αυτή η δέσμευση για τον σχεδιασμό ελαστικών αρχικού εξοπλισμού (OE) συναντά το όραμα της Volkswagen για το Passat Variant. Επίσης διασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες του απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα ποιότητας, επιδόσεων και άνεσης.

Ο Johannes Moll, Managing Director OE Consumer, στην Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σχολίασε: .«Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί ως ένας από τους παρόχους ελαστικών Πρώτης Τοποθέτησης για το ολοκαίνουργιο Volkswagen Passat Variant. Αυτή η σύμπραξη και επιλογή των ελαστικών της Goodyear στα οχήματά μας υπογραμμίζει την ακλόνητη εμπιστοσύνη της Volkswagen στην τεχνολογία ελαστικών της Goodyear. Επιπλέον θελόυμε να βοηθήσουμε στην εξαιρετική οδηγική εμπειρίας του Passat Variant».

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img