Με το e-shop της Kosmoride όλα είναι πιο εύκολα!

To e-shop της Kosmoride επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει online την αγορά ενός e-Bike, εύκολα και με ασφάλεια.

Ακούστε το άρθρο

Το νέο e-shop της Kosmoride ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των e-Bikes. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το νέο εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της. Και προφανώς, μέσα από αυτό θέλει να προσφέρει περισσότερες λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο.

Έτσι, προσφέρει τη γκάμα των ηλεκτρικών ποδηλάτων και αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα και στα φυσικά της καταστήματα, με αποστολές σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Αποστολή στην Ελβετία: Ο Γύρος της Λίμνης Τουν με ηλεκτρικό ποδήλατο Stromer!

Το e-shop της Kosmoride εύκολο για το χρήστη

Αρχικά, είναι φιλικό προς το χρήστη σε κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή. Επιπλέον, δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια σε ένα λειτουργικό online περιβάλλον.

Οι επισκέπτες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Kosmoride, μπορούν να βρουν e-Bikes και αξεσουάρ, αναζητώντας την ονομασία τους, ανά μάρκα και ανά τύπο. Προφανώς, υποστηρίζει την πληρωμή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Τα e-Bikes της Kosmoride τώρα και στη Λάρισα!

Με φυσικά καταστήματα σε πέντε πόλεις της Ελλάδας

Η Kosmoride κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα, από το 2020. Με τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο να είναι διαθέσιμες. Τα καταστήματα της θα τα βρείτε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έως Ιωάννινα, Λάρισα και Πάτρα.

Η Kosmoride γιορτάζει την «Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου»

Σε αυτά, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα. Όπως επίσης και το να ζήσει την εμπειρία ενός test ride με το ηλεκτρικό ποδήλατο της επιλογής του. Και πιστέψτε μας, μιλάμε από προσωπική εμπειρία!

Kosmocar και Kosmoride κάνουν… «φασαρία» στο χώρο της ηλεκτροκίνησης!

Επιδότηση αγοράς e-Bike με το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

Επιπλέον, για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου υπάρχει και επιδότηση, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Έτσι, οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride με 40% επιστροφή της αξίας του. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα online αγοράς του e-bike σε 12 δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

abb_img