Ραντεβού με την MG στην «Αυτοκίνηση-Electromobility»

Η προσφάτως αφιχθείσα στην χώρα μας MG, θα μας παρουσιάσει την πλούσια γκάμα μοντέλων της, στην έκθεση Αυτοκίνηση-Electromobility 2023.

Ακόμη μία εταιρεία που συμμετέχει στην «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» είναι και η MG, δίνοντας δυναμικό παρόν. Σκοπός της μάρκας είναι να ενισχύσει περαιτέρω την προβολή της στο ελληνικό κοινό, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή της στη χώρα μας. Εκεί, η MG θα παρουσιάσει την πλούσια γκάμα μοντέλων της, σε πλήρη σύνθεση, για πρώτη φορά στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η MG επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη!

Στο περίπτερο της MG στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MG4. Ένα μοντέλο το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον Ειδικό Τύπο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Το νέο MG4 προσφέρει κορυφαία τεχνολογία, εξαιρετική αισθητική και πραγματικά κορυφαία τιμολογιακή τοποθέτηση. Μάλιστα, οι πωλήσεις του έχουν ξεκινήσει στη χώρα μας, σημειώνοντας ρεκόρ και καθιστώντας την εμπορική του επιτυχία δεδομένη.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Η γιορτή του αυτοκινήτου!

Ραντεβού με την MG στην «Αυτοκίνηση-Electromobility»

Πλήρης γκάμα μοντέλων για κάθε απαίτηση από την MG

Μαζί με το MG4, θα είναι και το αμιγώς ηλεκτρικό SUV MG ZS EV, καθώς και οι Plug-in Hybrid και βενζινοκίνητες εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας. Επιπλέον, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας, το MG HS στην PHEV έκδοση, έχει στόχο να αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, το παρόν θα δώσει και το πολυσυζητημένο MG ZS. Ένα μοντέλο το οποίο με τις εξοπλιστικές του εκδόσεις, θα αποτελέσει σύντομα το bestseller της κατηγορίας του.

To MG Cyberster μας… ηλεκτρίζει με 544 ίππους!

Ραντεβού με την MG στην «Αυτοκίνηση-Electromobility»

Η αφορμή της έκθεσης ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δοθεί στην εταιρεία για να δείξει την πληρέστατη γκάμας της. Ειδικότερα, τα νέα και εξελιγμένα μοντέλα της θα αποτελέσουν εξαιρετικές προτάσεις αγοράς για κάθε απαίτηση. Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν διαθέσιμα πολλά από τα δημοφιλή μοντέλα της φίρμας για test drive. Όπως για παράδειγμα, το MG ZS 1.0T AT και το MG4 με τον ηλεκτροκινητήρα 64 kW με τους 204 ίππους. Η δοκιμαστική οδήγηση θα λάβει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έξω από το εκθεσιακό κέντρο του Π. Φαλήρου.

Τέλος, η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Επιπλέον, το ωράριο λειτουργίας της είναι Δευτέρα με Παρασκευή 15:0021:00 και Σαββατοκύριακο 10:0021:00.

abb_img
spot_img