Μία Maserati Grecale βγαλμένη από τον πλανήτη Άρη!

Τη Maserati Grecale Mission From Mars παρουσίασε η ιταλική μάρκα, με στοιχεία από το διάστημα συνδυασμένα με το διαχρονικό ιταλικό στυλ.

Ακούστε το άρθρο

Η φαντασία των Ιταλών δεν έχει όρια, με την Maserati Grecale Mission From Mars να αποτελεί το τελευταίο εντυπωσιακό δημιούργημά τους. Δηλαδή, για μια μοναδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου που είναι εμπνευσμένο από τον πλανήτη Άρη.

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε γίνει η ανακοίνωση της Maserati Grecale, που θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2022.

Διαβάστε περισσότερα εδώ –> H νέα Maserati Grecale έρχεται με… ηλεκτρικό «αέρα»!

Το χρώμα της Maserati Grecale είναι από άλλο πλανήτη

Το πρόγραμμα «Maserati Fuoriserie» είναι υπεύθυνο για την ευφάνταστη ονομασία και την εμφάνιση του μοντέλου. Το πορτοκαλί χρώμα που οι Ιταλοί κατασκευαστές ονομάζουν Galactic Orange είναι το διαφορετικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το νέο «διαστημικό» μοντέλο.

Προφανώς, το συγκεκριμένο χρώμα πήρε έμπνευση από την ορυκτή σκόνη του Κόκκινου πλανήτη. Επιπλέον, το αυτοκίνητο φέρει Vortex τροχούς, ενώ στη τελευταία κολώνα βλέπουμε τη τρίαινα της φίρμας σε ιριδίζον χρώμα.

Maserati GranTurismo Folgore: Ιταλική αστραπή 1.217 ίππων!

«Διαστημικός» εσωτερικός κόσμος

Μία Maserati Grecale βγαλμένη από τον πλανήτη Άρη!

Εσωτερικά, τις επιφάνειες του αυτοκινήτου «ντύνουν» ένα κράμα δέρματος και υλικού Alcantara. Η σχεδίαση των καθισμάτων μπροστά έχει πάρει στοιχεία από της στολή που φορούν οι αστροναύτες.

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο ωστόσο, είναι στην πανοραμική οροφή του, που δίνει την αίσθηση στον επιβάτη ότι ταξιδεύει με διαστημικό αεροσκάφος.

Alfa Romeo Tonale: Μία Ιταλίδα από την… Ελλάδα!

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, όπως ανακοίνωσε η Maserati. Τέλος, δεν έγινε κάποια αναφορά στην τιμή του μοντέλου. Ωστόσο, αναμένουμε να είναι κι αυτή… «διαστημική» και να ξεπερνάει αυτή της βασική έκδοσης που αγγίζει τα 76.500 ευρώ.

abb_img