Νέο Hyundai i20 N Line

Το καινούριο Hyundai i20 Ν Line έρχεται με ανανεωμένη σπορ σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Η παραγωγή θα αρχίσει τον Απρίλιο.

Ακούστε το άρθρο

Το καινούριο Hyundai i20 N Line έρχεται με ανανεωμένη σπορ σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Η Hyundai Motor Europe παρουσίασε το νέο i20 N Line με ανανεωμένη εμφάνιση και νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μέσα και έξω. Η παραγωγή της σπορ έκδοσης του νέου i20 πρόκειται να αρχίσει τον Απρίλιο.

Το νέο i20 N Line έχει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με σπορ αισθητική. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και σχεδιαστικά ανανεωμένη εμπρός μάσκα. Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά N Line, προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση του οχήματος. Το μοντέλο δίνει επιλογή από εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών. Των Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic, για να εκφράσουν οι ιδιοκτήτες το προσωπικό τους στυλ στο δρόμο.

Μπαίνοντας στην καμπίνα, οι οδηγοί θα παρατηρήσουν αμέσως την προσθήκη πολύχρωμων φώτων περιβάλλοντος. Που δημιουργούν μια δυναμική ατμόσφαιρα και συμπληρώνει τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Επιπλέον, για καλύτερη ορατότητα και άνεση για τους επιβάτες, νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε κάποια σημεία της καμπίνας. Και είναι χρήσιμα σε σκοτεινές συνθήκες.

Χαρακτήρας Ν Line

Το νέο i20 N Line έχει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στοιχεία N. Τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν την οδηγική εμπειρία. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το εμβληματικό λογότυπο N Line στην εμπρός μάσκα. Ενώ η καμπίνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο τη δυναμική αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού. Παράλληλα ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ταχυτήτων, με δερμάτινα στοιχεία, έντονες κόκκινες πινελιές και το λογότυπο N, είναι σημείο αναφοράς στην καμπίνα. Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά τις ρίζες υψηλών επιδόσεων της έκδοσης N Line.

Το Hyundai Ioniq 7 πιο κοντά από ποτέ

 

Νέο Hyundai i20 N Line

Η «i-range»

Με προτεραιότητα στο στυλ χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, το i20 N Line, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας. Με το Forward Collision-Avoidance Assist και το Lane Following Assist για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφάλειας όπως το Parking Assist και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist προσθέτουν επιπλέον σιγουριά. Το Smart Cruise Control που βασίζεται στην πλοήγηση, προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Επίσης έχει USB type-C και eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημέρωση χαρτών Over-the-Air (OTA).

Η γκάμα «i» της Hyundai, που συμπεριλαμβάνει τα i10, i20 και i30, παραμένει μια δημοφιλής επιλογή για τους Ευρωπαίους πελάτες. Και έχει εξελιχθεί ώστε να ενσωματώνει δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και δέσμευση για προσβασιμότητα και άνεση. Κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την απήχησή της με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img