Το Hyundai Ioniq 7 πιο κοντά από ποτέ

Σύμφωνα με αναφορές το πολυαναμενόμενο Hyundai Ioniq 7 Electric SUV αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024.

Ακούστε το άρθρο

Το Hyundai Ioniq 7 Electric SUV ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του τον Ιούνιο, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Το νέο αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Busan στην Κορέα το 2024, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2025 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

To Ioniq 7 αποτελεί το 3ο μοντέλο στη σειρά Ioniq της Hyundai, ακολουθώντας τα ήδη κυκλοφορούντα crossover 5 και 6 sedan. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει στη Νότια Κορέα με την επίσημη παρουσίαση, με την κατασκευή και τις πωλήσεις στις ΗΠΑ να αναμένεται να ξεκινήσουν το 2025 στο Metaplant της Hyundai στη Γεωργία.

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία IONIQ Lab

Το εσωτερικό του Hyundai Ioniq 7 Electric

Η ανάπτυξη του ηλεκτρικού μοντέλου είναι σε καλό δρόμο και μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες κατασκοπικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Πιο συγκεκριμένα, το εσωτερικό του Ioniq 7 δείχνει εντυπωσιακό, με μια μεγάλη οθόνη που ξεκινάει από το τιμόνι και φτάνει μέχρι το κέντρο του ταμπλό. Η οθόνη αυτή θα περιλαμβάνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment. Να σημιεώσουμε πως υπάρχουν φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο του HVAC και του ραδιοφώνου.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο θα διαθέτει κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες, προσφέροντας οθόνες προβολής πίσω από το όχημα.

Iveco: Ηλεκτρικό επαγγελματικό με τη βοήθεια της… Hyundai

Λίγα αλλά διαφωτιστικά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά

Όσον αφορά το εξωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει καλυμμένο από καμουφλάζ. Ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε την τοξοειδή γραμμή της οροφής και τις γενικές αναλογίες που προέρχονται από το πρωτότυπο SEVEN. Το σχήμα του Ioniq 7 παραμένει αρκετά παρόμοιο με το πρωτότυπο, ενώ τα φώτα και οι προβολείς παραμένουν εντυπωσιακά.

Hyundai Casper: Γίνεται ηλεκτρικό και έρχεται Ευρώπη (;)

Όπως όλα δείχνουν το Ioniq 7 διαθέτει την ίδια πλατφόρμα με το Kia EV9. Προσφέροντας μάλιστα επιλογές μπαταρίας που θα καλύπτουν απόσταση έως και 489 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Για την ακρίβεια, η γκάμα του EV9 περιλαμβάνει ένα βασικό μοντέλο με μονοκινητήριο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης ισχύος 215 ίππων. Ακολουθεί έκδοση τετρακίνησης με 379 ίππους, καθώς και έκδοση με 576 ίππους.

Το Hyundai Ioniq 7 Electric SUV υπόσχεται να προσφέρει εντυπωσιακή τεχνολογία, επιδόσεις και ευελιξία στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV. Το περιμένουμε πολύ σύντομα.

 

abb_img