Νέο λογισμικό για το Skoda Enyaq iV

Ενισχύεται η αυτονομία του Skoda Enyaq iV μέσω νέου πακέτου λογισμικού που προσφέρει η τσέχικη εταιρεία.

Το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV αποκτά νέο λογισμικό και προσφέρει πληθώρα αναβαθμίσεων. Μεταξύ άλλων αυξημένη αυτονομία, μικρότερους χρόνους φόρτισης και μεγαλύτερη άνεση. Πιο συγκεκριμένα, η τσέχικη φίρμα διαθέτει στο ηλεκτρικό της μοντέλο τη νέα έκδοση λογισμικού «ΜΕ3»

Οι αναβαθμίσεις του νέου λογισμικού

Οι βελτιώσεις που περιλαμβάνει αφορούν τη λειτουργία, τον έλεγχο και την σχεδίαση του συστήματος infotainment. Επιπλέον, είναι σχετικές με το Digital Cockpit, καθώς και το HeadUp Display. Επίσης, αλλαγές υπάρχουν και στις διαδικτυακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας Skoda Connect.

Ουκρανία: Ο πόλεμος βάζει φρένο στις αλυσίδες εφοδιασμού

To λογισμικό δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να ενεργοποιεί τη νέα λειτουργία «Battery Care», πατώντας ένα κουμπί στην κεντρική οθόνη. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης θα φορτίζεται μόνο μέχρι το 80% της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας.

Όσοι έχουν ήδη παραλάβει τo ηλεκτρικό της Skoda θα λάβουν τη νέα αναβάθμιση με τη νέα έκδοση λογισμικού στο δεύτερο μισό του 2022. Επιπλέον, θα λαμβάνουν συνεχώς σχετικές ενημερώσεις τους επόμενους μήνες.

Στην παραγωγή το νέο Skoda Enyaq Coupe IV

Στην Ελλάδα το Skoda Enyaq iV 60

Το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν το καλοκαίρι διαθέτει αυξημένη αυτονομία στα 416 χιλιόμετρα. Το Enyaq Coupe iV 80 έχει αυτονομία 544 χιλιόμετρα, ενώ το Enyaq Coupe iV 80x διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με αυτονομία 520 χιλιόμετρα.

abb_img
spot_img