Νέο teaser video για το ηλεκτρικό Honda Prologue

Σχεδόν 2 μήνες μετά το πρώτο teaser του αμιγώς ηλεκτρικού Honda Prologue, κυκλοφορεί ένα νέο teaser video με περισσότερες... αποκαλύψεις.

Το Honda Prologue το γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, όταν η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο.

Η ιαπωνική εταιρεία πρόσφατα δημοσίευσε ένα ακόμη teaser video, πιο αποκαλυπτικό από το προηγούμενο, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλος μέρος της εξωτερικής του σχεδίασης.

Τα γυρίσματα του video έλαβαν χώρα στο Honda Design Studio στην Καλιφόρνια. Πρωταγωνιστές είναι οι σχεδιαστές της μάρκας, οι οποίοι τεκμηριώνουν τη διαδικασία σχεδιασμού του μοντέλου.

Honda Prologue 2024: Πρόλογος για το κυρίως θέμα!

Στο φως οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Honda Prologue

Στο σχεδόν πεντάλεπτο teaser video, βλέπουμε τη σχεδιαστική διαδικασία που ακολουθεί η ομάδα της Honda, καθώς δημιουργούν ένα στυλ οχήματος που αποκαλούν «Neo-rugged». Επιπλέον, μέσω του video βλέπουμε κάποια χαρακτηριστικά του μοντέλου για πρώτη φορά.

Το όνομά του συμβολίζει το πρώτο από μία νέα σειρά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας. Χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό αν αυτή θα είναι η έκδοση παραγωγής του Prologue. Τα εν λόγω ηλεκτρικά μοντέλα θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Ultium της GM και θα παίρνουν ενέργεια από τις νέες μπαταρίες Ultium, επίσης της GM.

Αυτές είναι οι τιμές του νέου Honda Civic e:HEV στην Ελλάδα

To 2024 στην αγορά το νέο ηλεκτρικό

Το Prologue θα το δούμε στην αγορά το 2024, μαζί με ένα ακόμη αμιγώς ηλεκτρικό SUV, εν ονόματι Acura. Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερες λεπτομέρειες του Prologue θα έρθουν στο φως τους επόμενους μήνες.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το νέο teaser βίντεο:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!