Ο Carlos Tavares στην Ίμολα με τη νέα Alfa Romeo Tonale

Στο πλαίσιο του Grand Prix στην πίστα της Ίμολα, ο CEO του Ομίλου Stellantis, κ. Carlos Tavares, συνάντησε τη νέα Alfa Romeo Tonale.

Ακούστε το άρθρο

Με τη νέα Alfa Romeo Tonale έφτασε στην Ίμολα ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares, με αφορμή το πρόσφατο Grand Prix του παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Η Tonale είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, το οποίο σηματοδοτεί τη νέα εποχή της. Προφανώς όμως δεν παρεκκλίνει και παραμένει πάντα πιστή στο μοναδικό DNA του ιταλικού σπορ χαρακτήρα.

Η νέα Alfa Romeo Tonale στην πίστα της Ίμολα

Συνοδηγός του Tavares ήταν ο CEO της Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato, ο οποίος τον συνόδευσε στον αγώνα. Επιπλέον, η C42, το μονοθέσιο της Alfa Romeo F1Team ORLEN, πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση της, κατακτώντας την θέση με τον Valtteri Bottas.

Στην πίστα της Ίμολα με φόντο την ηλεκτροκίνηση

«Αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανταγωνιστικού πνεύματος που διακατέχει την Stellantis, η F1 είναι το ιδανικό πεδίο για την δοκιμή καινοτόμων λύσεων με τελικό στόχο την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Για εμάς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στα αυτοκίνητα παραγωγής», ανέφερε ο κ. Tavares.

Alfa Romeo Tonale: «Ποδαρικό» με νέα ειδική έκδοση!

Και συμπλήρωσε: «Προφανώς η εμπειρία της Alfa Romeo στην F1 θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της μάρκας προς τη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης και της συνδεσιμότητας».

Formula 1: Κορυφαίο εργαστήρι πρωτοπορίας

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 αποτελεί κορυφαίο εργαστήριο πρωτοπορίας στην υβριδική τεχνολογία. Καθώς επίσης και στη τεχνητή νοημοσύνη, με την ανάπτυξη συστημάτων προηγμένου λογισμικού.

Alfa Romeo Tonale: Μία Ιταλίδα από την… Ελλάδα!

Προφανώς, αυτοί οι στρατηγικοί πόροι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την Alfa Romeο, η οποία έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την τεχνολογική υπεροχή σε κάθε επίπεδο.

Με ελληνική υπογραφή η Alfa Romeo Tonale

Η παραγωγή της Tonale θα λάβει χώρα στο εργοστάσιο του Pomigliano. Ενώ, το εντυπωσιακό νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο. Επιπλέον, η σχεδίαση του έχει την υπογραφή του Αλέξανδρου Λιώκη, ακολουθώντας πιστά εκείνη του πρωτοτύπου.

Alfa Romeo: Θέλει να ρεφάρει με…Tonale

Τέλος, στο εσωτερικό του, κυριαρχεί ο σπορ χαρακτήρας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία του νέου συστήματος πολυμέσων και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

abb_img