Ο Έλον Μασκ αποκτά νέο ιδιωτικό τζετ!

Ο Έλον Μασκ θα αγοράσει ένα νέο ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο θα τον βοηθήσει να συνεχίσει να εργάζεται «τόσο πολύ».

Ο Έλον Μασκ θα αποκτήσει ένα νέο ιδιωτικό αεροσκάφος μέσα στον επόμενο χρόνο. Το νέο τζετ θα είναι το τρίτο για τον ιδιοκτήτη της Tesla. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ήδη στην κατοχή του ένα Gulfstream G550 και ένα Gulfstream G650 ER.

Προφανώς λοιπόν προτίμησε την ίδια εταιρεία για το τρίτο του αεροσκάφος, το οποίο θα είναι ένα Gulfstream G700. Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν το νέο αεροσκάφος θα αντικαταστήσει κάποιο από τα υπόλοιπα δύο.

Έλον Μασκ: Ο γιος του θέλει να αλλάξει όνομα και φύλο!

Αυτό είναι το νέο τζετ του Έλον Μασκ

Το Gulfstream G700 αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του G650 και κοστίζει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια. Το νέο αεροσκάφος έχει μεγαλύτερο μήκος κατά 3 μέτρα, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καμπίνα των επιβατών. Ακόμη, διαθέτει 19 θέσεις, 20 οβάλ παράθυρα, σύστημα WiFi και 2 τουαλέτες.

Το τζετ συνοδεύουν 2 κινητήρες Rolls-Royce, οι οποίοι προσφέρουν ταχύτητα 0,94 Mach. Επιπλέον, η αυτονομία του αγγίζει τα 13.890 χιλιόμετρα. Σχετικά με το εσωτερικό της καμπίνας, αυτή διαθέτει 5 ξεχωριστούς χώρους καθιστικού, μία τραπεζαρία 6 θέσεων και ένα υπνοδωμάτιο με ντουζ.

Ο Έλον Μασκ… αυξομειώνει τους εργαζόμενους της Tesla

Τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων Jets

Αν και ο Έλον Μασκ θα μπορούσε να αγοράσει ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος, το Gulfstream G700 δίνει τη δυνατότητα προσγείωσης και σε μικρότερα αεροδρόμια.

Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε σχετικά με τις υπηρεσίες των Jets, oti χωρίς αυτά δεν θα είχε τη δυνατότητα να εργαστεί με τόση ένταση.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!