Ο Έλον Μασκ… αυξομειώνει τους εργαζόμενους της Tesla

Ο Έλον Μασκ μετά τη διαρροή της επιθυμίας του για μείωση του προσωπικού της Tesla, ανακοίνωσε την αύξηση του προσωπικού της το 2023!

Ο Έλον Μασκ προχώρησε στην ανακοίνωση προσλήψεων για την Tesla μετά τις αντιδράσεις στο σχέδιο για τη μείωση του προσωπικού της εταιρείας κατά 10%. Επιπλέον, ο ίδιος είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους της Tesla να επιστρέψουν στο γραφείο χωρίς το περιθώριο τηλεργασίας.

Αν, μάλιστα, οι υπάλληλοι δεν επέστρεφαν στην εταιρεία, απαιτούσε την παραίτηση τους. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία, οπού η εταιρεία άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο πρόσφατα.

Tesla: Ο Έλον Mασκ απαγορεύει την τηλεργασία στο προσωπικό

Το e-mail του Έλον Μασκ για τη μείωση του προσωπικού

Ο Έλον Μασκ εξέφρασε σε ένα e-mail με τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως» το σούπερ κακό του προαίσθημα για την οικονομία. Επιπλέον, στο ίδιο μήνυμα ο CEO της Tesla αποκάλυπτε το σχέδιο για τη μείωση των εργαζόμενων στην εταιρεία κατά 10%.

Τα όσα έγραφε αυτό το e-mail διέψευσε ο Έλον Μασκ μέσα από μία δημοσίευση στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την αύξηση του προσωπικού της Tesla το 2023.

Τι απαντά ο Έλον Mασκ για την σεξουαλική παρενόχληση

Και άλλοι προβλέπουν οικονομική κρίση

Για το δυσοίωνο οικονομικό μέλλον δεν μιλά μόνο ο Μασκ αλλά και ο Jamie Dimon. Συγκεκριμένα, ο CEO της JPMorgan Chase προβλέπει άσχημες εξελίξεις για την παγκόσμια οικονομία. Συμβουλεύει, μάλιστα, τη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ να προετοιμαστεί για έναν «οικονομικό τυφώνα».

Έλον Μασκ: Το μπλέξιμο με το Twitter συνεχίζεται!

Καυγάδες στο Twitter

Ο Έλον Μασκ καυγάδισε στο Twitter με τον Αυστραλό μεγιστάνα Σκοτ Φάρκιουαρ. Μάλιστα, ο Φάρκιουαρ καλούσε τους εργαζόμενους της Tesla στην ανεύρεση εξ αποστάσεως εργασίας στην εταιρεία του.

Ο Έλον Μάσκ φοβάται ότι θα πεθάνει και μας αποχαιρετά!

Τέλος, σε ερώτηση χρήστη του Twitter για την επερχόμενη ύφεση της οικονομίας απάντησε τα ακόλουθα: «Ναι, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτι καλό. Έβρεχε χρήματα σε ανόητους για υπερβολικά πολύ καιρό. Πρέπει να υπάρξουν κάποιες χρεοκοπίες».

 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!