Ο Έλον Μάσκ «έφαγε πόρτα» και από το Twitter

Ο Έλον Μάσκ δεν θα ενταχθεί τελικά στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter, μετά την αγορά του 9,2% των μετοχών της πλατφόρμας.

Ακούστε το άρθρο

Ο CEO του Twitter, Parag Agrawal, ανακοίνωσε την άρνηση αποδοχής της θέσης στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter από τον Έλον Μάσκ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκάλυψε τους λόγους μη αποδοχής της θέσης από τον Μάσκ.

Ερωτηματικά προκαλεί η συγκεκριμένη στάση, αφού πριν λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης της Tesla αγόρασε το 9,2% των μετοχών του Twitter. Και μην ξεχνάμε ότι είχε «φάει πόρτα» και στο πιο γνωστό κλαμπ του Βερολίνου.

Ο Μάσκ είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του Twitter

Γιατί αρνήθηκε ο Έλον Μάσκ

Αν, λοιπόν, ο Μάσκ αποκτούσε θέση στο διοικητικό συμβούλιο της πλατφόρμας, το μερίδιο του δεν θα ξεπερνούσε το 14,9% του συνόλου των μετοχών του Twitter. Επομένως, ο Έλον Μάσκ δεν θα είχε κανέναν περιορισμό στη διαχείριση του μεριδίου του με την εξέλιξη αυτή.

Μάσκ: Έφαγε πόρτα στο Berghain;

Ακόμη, στο Tweet του ο Agrawal τόνισε πως η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή στις συμβουλές του Έλον Μάσκ. Αρχικά, μάλιστα, δήλωνε ενθουσιασμένος για την είσοδο του Μάσκ στο συμβούλιο και στη συνέχεια ανέφερε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η καλύτερη δυνατή.

Tesla: Ο Μάσκ «τα έσπασε» στο Βερολίνο

Οι προτάσεις του μεγαλομέτοχου για την εξέλιξη της πλατφόρμας

Η πρώτη πρόταση του Έλον Μάσκ ήταν η αφαίρεση του w από το όνομα της πλατφόρμας και η υιοθέτηση του ονόματος «Titter». Κάλεσε, μάλιστα, σε δημοσκόπηση τους χρήστες του μέσου.

Tesla: Αυτό είναι το Plan 3 του Μάσκ

Επιπλέον, πρότεινε την πληρωμή των συνδρομών «Twitter Blue» με dogecoin. Οι συγκεκριμένοι χρήστες, λοιπόν, θα λάβουν ένα σημάδι ελέγχου ταυτότητας και θα απολαμβάνουν το «Twitter Blue» χωρίς διαφημίσεις.

Tesla Optimus: έρχεται το 2023

Τέλος, πρότεινε τη μετατροπή των κεντρικών γραφείων στο Σαν Φρανσίσκο σε καταφύγιο αστέγων, αφού οι εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι. Το Twitter, μάλιστα, ανακοίνωσε πέρυσι ότι οι υπάλληλοι του θα μπορούσαν να εργάζονται από το σπίτι επ’ αόριστον.

 

abb_img