Ο Έλον Μασκ ήρθε για διακοπές στη Μύκονο!

Ο Έλον Μασκ επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του και να ξεχάσει για λίγο την περιπετειώδη καθημερινότητά του.

Ο Έλον Μασκ επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Μυκόνου για ολιγοήμερες διακοπές. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της Tesla δεν ήρθε μόνος του μέχρι τη χώρα μας,  αλλά τον συνοδεύουν καλοί φίλοι και αρκετοί σωματοφύλακες.

Οι φήμες για την έλευση του Μασκ στο νησί των ανέμων ξεκινήσαν μετά από ένα tweet της Elon Jet, το οποίο ανέφερε την προσγείωση του αεροσκάφους του στο νησί.

Ο Μασκ αποκτά νέο ιδιωτικό τζετ!

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο

Η πρώτη εμφάνιση του Μασκ στη Μύκονο έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο στην παραλία της Αγίας Άννας. Αφού λοιπόν γευμάτισε ο δισεκατομμυριούχος με την παρέα του, ένα φουσκωτό ανέλαβε τη μεταφορά τους στο σπίτι που νοικιάζουν. Μάλιστα, συμφώνα με πληροφορίες ο Μασκ και οι φίλοι του μένουν στην περιοχή του Τουρλού πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου.

Twitter: Μήνυση κατά του Έλον Μασκ

Να σημειωθεί ότι ο Μασκ έφτασε στη Μύκονο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτό, μάλιστα, ανέφερε το Tweet της Elon Jet, το οποίο ανακοίνωνε την προσγείωση του αεροσκάφους Gulfstream στο νησί.

Η Tesla πάλι αντιμέτωπη με μηνύσεις!

Διαμάχη με το Twitter και μηνύσεις για την Tesla

Ο Έλον Μασκ με την επίσκεψη του στην Ελλάδα ίσως θέλει να ξεχάσει τις ανοιχτές δικαστικές του διαμάχες. Αυτές αφορούν τόσο την αποχώρηση από την εξαγορά του Twitter όσο και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και φυλετικές διακρίσεις στους χώρους της Tesla.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!