Ο οδηγός της Formula E, Sébastien Buemi, πίσω από το τιμόνι του Nissan LEAF

ε OΤο Nissan LEAF είναι η επιλογή του Sébastien Buemi. Οδηγού της εταιρείας στο πρωτάθλημα της Formula E, με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του.

Για τον Buemi η ηλεκτροκίνηση είναι η μόνη επιλογή, εντός και εκτός πίστας. Ειδικότερα, σχολίασε:

«Οδηγώ ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάθε ημέρα, όχι μόνο όταν αγωνίζομαι, αλλά και στο σχολείο για το παιδί και για τις καθημερινές υποχρεώσεις  γύρω από την πόλη μου, στην Ελβετία. Το Nissan LEAF μου επιτρέπει να απολαμβάνω τον ενθουσιασμό του ηλεκτρικού οχήματος, ακόμη και όταν δεν είμαι στην αγωνιστική πίστα».

 

Ο οδηγός της Nissan είναι ο πλέον κατάλληλος για να μεταφέρει την εμπειρία του και την άποψή του για την ηλεκτροκίνηση. Θα παρουσιάσει τα οφέλη του εξηλεκτρισμού της κινητικότητας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη ουδετερότητας στο αποτύπωμα άνθρακα.

Το Nissan Leaf με προηγμένη τεχνολογία

Από τότε που αγωνίζεται, τον έχει ενθουσιάσει η δύναμη και η απόδοση των ηλεκτρικών οχημάτων. Η προηγμένη τεχνολογία στο LEAF βοηθά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό Nissan Leaf ως περιπολικό στην Ιταλία!

«Αγωνιζόμενος με την  Nissan στη Formula Ε, εντυπωσιάστηκα από τη συναρπαστική παροχή ισχύος, την επιτάχυνση και τη διαχείριση ενέργειας που παρέχουν τα ηλεκτρικά οχήματα», εξηγεί ο Sébastien.

«Για εμάς, η Formula E αφορά τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και το περιβάλλον. Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Sébastien να υιοθετεί αυτές τις αρχές και να δείχνει πώς αυτές μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή οδήγηση με το Nissan LEAF». Αυτό σχολίασε ο Tommaso Volpe, Διευθυντής της Nissan Global Motorsports για τη Formula E.

Η φόρτιση του LEAF είναι μια εύκολη διαδικασία, χάρη στους διάφορους διαθέσιμους τρόπους φόρτισης και στις διαρκώς αναπτυσσόμενες υποδομές.

Τέλος, μ το ηλεκτρονικό πεντάλ της εταιρείας , e-Pedal, μπορείτε να επιταχύνετε, να επιβραδύνετε και να φρενάρετε με μια κίνηση. Ο οδηγός απλά αφήνει το γκάζι για αυτόματη πέδηση με ανατροφοδότηση και πιέζει για επιτάχυνση με βάση την τρέχουσα ταχύτητα. Δίνοντας πολύ καλύτερο χειρισμό σε δρόμους με έντονες κλίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ένας ιδιοκτήτης Nissan LEAF, «αγκαλιά» με το τρόπαιο του UEFA Champions League

abb_img
spot_img