Ο πιο πιστός φίλος της Fiat απέκτησε το ηλεκτρικό 500e!

Ο David Franklin, ή αλλιώς Mr. Fiat, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ιταλικής μάρκας, αφού εδώ και 60 χρόνια επιλέγει μόνο μοντέλα της.

Ο πιο αφοσιωμένος οπαδός, ο πιο πιστός φίλος της Fiat είναι ο David Franklin, ένας Βρετανός 84 ετών! O David έχει συνδέσει άρρηκτα ολόκληρη τη ζωή του με την ιταλική μάρκα, αφού όλα τα αυτοκίνητα που απέκτησε μέχρι σήμερα ήταν Fiat.

Μάλιστα, πρόσφατα απέκτησε το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, το οποίο είναι το 55ο μοντέλο της φίρμας που περνάει στην κατοχή του!

Το Fiat 500e εντυπωσίασε στο Green NCAP

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Η σχέση του Franklin με την ιταλική εταιρεία ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια (1962), όταν έπιασε δουλειά για τη Fiat στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο χρόνο ως υπάλληλος, αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα 500D και από τότε προφανώς εθίστηκε και δεν έπαψε ποτέ να αγοράζει μοντέλα της.

Επιπλέον, την ιδιαίτερη σχέση αγάπης του Βρετανού με τη μάρκα ενισχύει η συμμετοχή του σε μια σειρά από off road αγώνες με μοντέλα της. Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι η πρώτη θέση που κατέκτησε σε 14 από τους 31 αγώνες που έλαβε συμμετοχή.

Test Drive || Fiat 500e: Το ακαταμάχητο ηλεκτρικό!

Μία σχέση αγάπης με τη Fiat

Ο Βρετανός αναφέρει επίσης ότι έχει οδηγήσει περίπου 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα οδηγώντας μοντέλα της φίρμας. Ταξιδεύοντας πάντα παρέα με τη σύζυγο και δεύτερο έρωτα της ζωής του (ο πρώτος είναι η Fiat) Michela, σε όλη την Ιταλία.

Fiat 500e: Ακόμη πιο προσιτό με το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

Μάλιστα, σε αυτά δεν έχει υπολογίσει όσα έκανε στους αγώνες και στις μετακινήσεις για εργασιακούς λόγους. Ο Βρετανός είχε στην κατοχή του συνολικά 32 διαφορετικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Και κάποια από αυτά τα είχε αγοράσει δύο φορές!

Πλέον στηρίζει και την ηλεκτροκίνηση ο Franklin

Τέλος, ο Franklin είναι έτοιμος να… ηλεκτρίσει τους δρόμους της Ιταλίας με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο το κατέταξε ως το τρίτο καλύτερο μοντέλο που είχε ποτέ. Το πρώτο αγαπημένο του ήταν το Multipla, ενώ δεύτερο ακολουθεί το 850 Coupe.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!