Οι παραδόσεις του Tesla Cybertruck επιτέλους ξεκινούν!

Η Tesla ανακοίνωσε ότι οι πρώτες παραδόσεις του πολυαναμενόμενου Cybertruck, θα ξεκινήσουν στα τέλη του Νοεμβρίου.

Ακούστε το άρθρο

Όσοι έχουν προπαραγγείλει το εντυπωσιακό Tesla Cybertruck, θα ενθουσιαστούν με την τελευταία ανακοίνωση της Tesla. Το πολυναμενόμενο ηλεκτρικό SUV της αμερικάνικης εταιρείας, το οποίο έχει καταντήσει… σίριαλ, είναι πανέτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Θυμίζουμε ότι το Cybertruck έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από 4 χρόνια και έκτοτε υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις, κυρίως σε ότι αφορά την παραγωγή του. Ωστόσο, η τελευταία ανακοίνωση είναι πολύ ευχάριστη για κάποιους.

Ο Έλον Μασκ «κράζει» το Tesla Cybertruck… μέσω e-mail!

Το ταξίδι ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου

Πιο συγκεκριμένα, επιλεγμένοι πελάτες της Tesla θα παραλάβουν επιτέλους (μετά από μεγάλη αναμονή), το θηριώδες όχημα, λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή του, στο εργοστάσιο του Τέξας. Οι παραδόσεις του Tesla Cybertruck θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα, στις 30 Νοεμβρίου.

Η αρχική παραγωγική ικανότητα του Gigafactory στο Τέξας θα είναι στις 125.000 μονάδες ετησίως. Επιπλέον, ο στόχος της Tesla είναι η αύξηση της ετήσιας παραγωγής στις 250.000 μονάδες έως το 2025.

Το πρώτο Tesla Cybertruck είναι πλέον γεγονός!

Τι είπε ο Έλον Μασκ για το Tesla Cybertruck

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Έλον Μασκ, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του 3ου τριμήνου του έτους. Μάλιστα, κατηγόρησε τις καινοτόμες τεχνικές παραγωγής συναρμολόγησής του, καθώς είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, έχει αποθεώσει το Cybertruck, χαρακτηρίζοντάς το ως το «καλύτερο προϊόν της εταιρείας». Το ίδιο έκανε και τώρα, αναφέροντας ωστόσο και τις δυσκολίες.

Ο Έλον Μασκ στο τιμόνι του… εκλεκτού (;) Tesla Cybertruck!

Ειδικότερα, ο Μασκ ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Πολλοί άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με το Cybertruck. Και εγώ το ίδιο. Οδήγησα το αυτοκίνητο, είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Θέλω να τονίσω ότι θα υπάρξουν τεράστιες προκλήσεις για την επίτευξη όγκου παραγωγής με το Cybertruck.

Οικονομικά, θα χρειαστεί ένας χρόνος έως 18 μήνες για να γίνει σημαντικό και να συνεισφέρει θετικά στις ταμειακές ροές. Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να ήταν διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η καλύτερη εκτίμηση μου».

Τέλος, αυτό που μετράει, είναι το γεγονός ότι το Tesla Cybertruck, θα φτάσει επιτέλους σε κάποιους ενδιαφερόμενους, μετά από πολλές αναβολές. Βέβαια, αυτό είναι λίγο άδικο για όσους δεν το παραλάβουν, καθώς αυτοί είναι… πολλοί. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, οπότε οι παραπονεμένοι θα είναι… αρκετοί.

abb_img