Πεντάστερο τo Volvo C40 Recharge στο EuroNCAP!

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge συνεχίζει τo σερί της σουηδικής φίρμας, κατακτώντας πέντε αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του EuroNCAP για το 2022. Παίρνοντας θέση δίπλα στα άλλα μοντέλα της σουηδικής φίρμας, ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Η βαθμολογία των πέντε αστέρων συνεχίζει την παράδοση της Volvo Cars στις δοκιμές του EuroNCAP. Καθώς όλα τα μοντέλα της που είναι διαθέσιμα στην αγορά, έχουν αποσπάσει πέντε αστέρια στις αντίστοιχες δοκιμές του.

Volvo: Ανανέωση για τα XC40 Recharge και C40 Recharge

Ιδιαίτερα ασφαλές το Volvo C40 Recharge

Το C40 Recharge έλαβε εξαιρετική βαθμολογία, ιδιαίτερα στην ασφάλεια των επιβατών και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Προφανώς διαθέτει ένα εκ των πλέον ολοκληρωμένων πακέτων ασφαλείας που υπάρχουν στην κατηγορία του.

Το μοντέλο προστατεύει τους επιβάτες του από έναν μεγάλο αριθμό κινδύνων. Μεταξύ άλλων, βοηθά τους οδηγούς στην ανίχνευση και αποφυγή συγκρούσεων, αλλά και στην παραμονή στη λωρίδα τους, στην προσπάθεια μείωσης των συνεπειών μίας τυχαίας εκτροπής από τον δρόμο.

Volvo XC40 Recharge με ασύρματη φόρτιση!

Η επικεφαλής του Volvo Cars Safety Centre, Malin Ekholm, δήλωσε:

«Στόχος μας πάντοτε είναι να είμαστε ηγέτες στην ασφάλεια. Άρα παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για όλα μας τα αυτοκίνητα. Με την πάροδο του χρόνου έχουμε βοηθήσει στην καθιέρωση πολλών από αυτά τα πρότυπα. Ανεξάρτητα από το ποιο Volvo επιλέγετε, εσείς και οι αγαπημένοι σας θα ταξιδεύετε  με ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στην αγορά».

Πεντάστερο το ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge στο Euro NCAP

Νέα γκάμα ηλεκτρικών στον ορίζοντα

Το C40 Recharge κυκλοφόρησε στην αγορά το 2021 και είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volvo. Παράλληλα, η φίρμα σχεδιάζει την κυκλοφορία μίας εντελώς νέας οικογένειας αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ποια Volvo είναι ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα;

Τέλος, η Volvo Cars ήταν ο πρώτος καθιερωμένος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έδωσε υπόσχεση για την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση. Με στόχο τη διάθεση αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκίνητων στην αγορά έως το 2030.

Ενώ, ήδη έως το 2025, η εταιρεία έχει ως στόχο το 50% των πωλήσεων της σε όλο τον κόσμο να είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Η επόμενη γενιά των μοντέλων Volvo στοχεύει επίσης να θέσει νέα πρότυπα στην ασφάλεια.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!