«Πετάλι για καλό σκοπό»: Η Skoda Υποστηρίζει το Super Duper Ride

Η Skoda θα υποστηρίξει τη διοργάνωση Super Duper Ride, παρέχοντας το κορυφαίο ηλεκτρικό Enyaq ως leading car.

Μπορεί να ξέρουμε τη Skoda ως εταιρεία αυτοκινήτων, ωστόσο, η σχέση της με την ποδηλασία κρατάει χρόνια, δείχνοντας ακόμη και σήμερα έντονο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, το 1895 οι ιδρυτές της, Václav Laurin και Václav Klement, ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους ως ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ποδηλάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Skoda αποφάσισε να υποστηρίξει τη διοργάνωση της Super Duper Ride. Μία ποδηλατική εκδήλωση που έχει σκοπό τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στην Αττική στις 3 Δεκεμβρίου, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Μάλιστα, ένα μέρος των εσόδων θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ).

Το διαστημικό Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Το Super Duper Ride με τη συνδρομή του… Skoda Enyaq

Επίσης, η μάρκα θα συμβάλλει στην εκδήλωση, παρέχοντας το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της, το Skoda Enyaq, ως leading car για την εκδήλωση. Το Enyaq συνδυάζει ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων και καινοτόμες περιβαλλοντικές τεχνολογίες. Επομένως, είναι ιδανικό για την εν λόγω διοργάνωση.

Skoda Enyaq Laurin & Klement: Φουλ ισχύς και αυτονομία!

Ο ποδηλατικός γύρος Super Duper Ride θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία, καλώντας ερασιτέχνες αθλητές ποδηλασίας και τριάθλου να διανύσουν μια διαδρομή 82 χιλιομέτρων.

Test Drive || Skoda Enyaq iV 60: Εισαγωγή στην ηλεκτροκίνηση

Μέρος των εσόδων θα στηρίξει την ΕΛΛΕΤ 

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν άγνωστες γωνιές της Αττικής. Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες της ΕΛΛΕΤ (Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού) για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέλος, η Skoda, πιστή στις ιστορικές της ρίζες, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της προς την ποδηλασία. Στηρίζει ένα γεγονός όπου περιβάλλον, πολιτισμός, και αθλητισμός ανταμώνουν, με το φιλικό προς το περιβάλλον όχημα Enyaq να ηγείται της εκδήλωσης.

abb_img
spot_img