Το Chevrolet Blazer EV αποκαλύπτεται

Το Chevrolet Blazer EV αναμένεται στην αγορά με... ηλεκτρικές διαθέσεις, ενώ η παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί εντός καλοκαιριού.

Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του είναι το Chevrolet Blazer EV, όπως ανακοίνωσε η General Motors. Το μεσαίου μεγέθους SUV θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και όπως όλα δείχνουν θα το δούμε τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του είναι προγραμματισμένα για τις 18 Ιουλίου του 2022.

Η Chevrolet Corvette ενδίδει στον πειρασμό της ηλεκτροκίνησης

Το Chevrolet Blazer EV με την πλατφόρμα Ultium

Η GM παρουσίασε πέρσι την ηλεκτρική έκδοση του Blazer, μαζί με εκείνη του συμπαγούς SUV Chevrolet Equinox. Και τα δύο οχήματα θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μπαταριών Ultium. Όπως επίσης και το σύστημα μετάδοσης κίνησης της αμερικανικής εταιρείας.

General Motors: Φόρτιση από 2 πρίζες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για το Blazer EV. Ωστόσο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης από το Equinox.

General Motors: Όσο οι επιβάτες ιδρώνουν, η αυτονομία μεγαλώνει!

Σε ότι αφορά στις τιμές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το Blazer, ενώ η τιμή του Equinox θα ξεκινάει από τα 30.000 δολάρια.

Την έκδοση του νέου μοντέλου θα ακολουθήσει και μια έκδοση SS, δηλαδή «Super Sport», ενώ θα είναι στις εκθέσεις των αντιπροσώπων την άνοιξη του 2023.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!