Πώς να εκμεταλλευτείτε τον αποθηκευτικό χώρο ενός Tesla

Ορισμένες φορές οι αποθηκευτικοί χώροι του Tesla δεν επαρκούν και οι προτεινόμενες λύσεις μπορεί να φανούν αρκετά χρήσιμες.

Τα οχήματα της Tesla είναι γνωστό πως προσφέρουν αξιοσημείωτο χώρο αποθήκευσης, λόγω της έλλειψης του ογκώδους κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κάθε μοντέλο της διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο, καθώς και ένα ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ.

Αυτοί όμως που έχουν στην κατοχή τους ένα Tesla για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή ίσως αναζητήσουν επιπλέον λύσεις αποθήκευσης.

Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή φύλαξη ενός Tesla όταν μένει σε ακινησία

Ιδέες και λύσεις αποθήκευσης αντικειμένων μέσα σε ένα Τesla – H οργάνωση του πορτ-μπαγκάζ 

Για πολλούς, το αυτοκίνητο αποτελεί ένα σπίτι εν κινήσει, και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος οδηγός ίσως χρειαστεί να περάσει χρόνο μέσα σε αυτό χωρίς να οδηγεί ή να κινείται, προκειμένου για παράδειγμα να το φορτίσει σε έναν Supercharger επιλέγοντας να κάνει, παράλληλα, κάποια εργασία στην καμπίνα των επιβατών.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί διάφορα αντικείμενα τα οποία ιδανικά θα πρέπει να είναι και οργανωμένα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, ορισμένες φορές οι αποθηκευτικοί χώροι του Tesla δεν επαρκούν και οι παρακάτω λύσεις μπορεί να φανούν αρκετά χρήσιμες.

Το Tesla διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο στο πορτ-μπαγκάζ και υπάρχει ένας επιπλέον χώρος αποθήκευσης καλά κρυμμένος κάτω από τη βάση του πορτ-μπαγκάζ, ωστόσο ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει χωρίσματα ώστε να διατηρείται η περιοχή τακτοποιημένη και οργανωμένη. Για αυτό ένα trunk organiser μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο.

Μια επιπλέον διασκεδαστική λύση για υπαίθρια πικ-νικ, παραλίες, αυτοσχέδια πάρτι είναι η δυνατότητα διατήρησης τροφίμων και ποτών στο Frunk Cooler. Το οποίο είναι διαθέσιμο για τα μοντέλα X, 3 και Y και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να τοποθετείται στο πορτ-μπαγκάζ.

Tο Autopilot της Tesla έσωσε τη ζωή ενός μεθυσμένου οδηγού

Προσοχή στην αποθήκευση της κάρτας-κλειδιού του Tesla

Σχετικά με τα εμπρόσθια καθίσματα είναι σημαντικό σε περίπτωση που δανείζετε συχνά το Model 3 ή το Model Υ σε κάποιο φίλο ή το δίνετε σε παρκαδόρο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο σημείο που τοποθετείται η κάρτα-κλειδί.

Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα CardRails, τα οποία θα κρατήσουν την κάρτα σας στερεωμένη στη σωστή θέση.

Editorial