Πώς να “επεκτείνετε” τις δυνατότητες του αποθηκευτικού χώρου ενός Tesla

Τα οχήματα της Tesla είναι γνωστό πως προσφέρουν αξιοσημείωτο χώρο αποθήκευσης, λόγω της έλλειψης του ογκώδους κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κάθε μοντέλο της διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο, καθώς και ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ.

Αυτοί όμως που έχουν στην κατοχή τους ένα Tesla για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή ίσως αισθανθούν την ανάγκη για επιπλέον λύσεις αποθήκευσης, καθώς και οργάνωσης των αντικειμένων τους.

Διαβάστε επίσης: Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή φύλαξη ενός Tesla όταν μένει σε ακινησία

Ιδέες και λύσεις αποθήκευσης αντικειμένων μέσα σε ένα Τesla – H οργάνωση του πορτ μπαγκάζ 

Tesla

Για πολλούς, το αυτοκίνητο αποτελεί “ένα σπίτι εν κινήσει”, και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος οδηγός ίσως χρειαστεί να περάσει χρόνο μέσα σε αυτό χωρίς να οδηγεί ή να κινείται, προκειμένου για παράδειγμα να το φορτίσει σε έναν Supercharger επιλέγοντας να κάνει, παράλληλα, κάποια εργασία στην καμπίνα των επιβατών.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί διάφορα αντικείμενα τα οποία ιδανικά θα πρέπει να είναι και οργανωμένα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, ορισμένες φορές οι αποθηκευτικοί χώροι του Tesla δεν επαρκούν και οι παρακάτω λύσεις μπορεί να φανούν αρκετά χρήσιμες.

Το Tesla διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο στο πορτ μπαγκάζ και υπάρχει ένας επιπλέον χώρος αποθήκευσης καλά κρυμμένος κάτω από τη βάση του πορτμπαγκάζ, ωστόσο ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει χωρίσματα ώστε να διατηρείται η περιοχή τακτοποιημένη και οργανωμένη. Για αυτό ένα trunk organiser μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο.

FRUNK COOLER FOR TESLA MODEL X, MODEL 3, AND MODEL Y

Μια επιπλέον “διασκεδαστική”λύση για υπαίθρια πικ-νικ, παραλίες, αυτοσχέδια πάρτι ή άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις είναι η δυνατότητα διατήρησης τροφίμων και ποτών στο Frunk Cooler, το οποίο είναι διαθέσιμο για τα μοντέλα X, 3 και Y και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να τοποθετείται στο πορτ μπαγκάζ.

Προσοχή στην αποθήκευση της κάρτας – κλειδιού του Tesla

Σχετικά με την περιοχή των μπροστινών καθισμάτων είναι σημαντικό σε περίπτωση που δανείζετε συχνά το Model 3 ή το Model Υ σε κάποιο φίλο ή το δίνετε σε παρκαδόρο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο σημείο που τοποθετείται η κάρτα-κλειδί από όπου είναι συχνό φαινόμενο να γλιστράει και χάνεται.

Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα CardRails, τα οποία θα κρατήσουν την κάρτα σας στερεωμένη στη σωστή θέση.

Διαβάστε επίσης: Tο Autopilot της Tesla έσωσε τη ζωή ενός μεθυσμένου οδηγού