Που θα μπουν οι νέοι Superchargers της Tesla; Ψήφισε τώρα!

Η Tesla καλεί τους οδηγούς να επιλέξουν σε ποιες πόλεις θέλουν να δουν τους επόμενους Superchargers, μέσω ψηφοφορίας στο επίσημο site της.

Ακούστε το άρθρο

Που θα δούμε τους επόμενους Superchargers φορτιστές της Tesla; Διαλέξτε πόλη και ψηφίστε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας! Ναι, είναι τόσο απλό. Η αμερικάνικη φίρμα τρέχει… ψηφοφορία, καλώντας τους χρήστες να ψηφίσουν την πόλη στην οποία επιθυμούν την εγκατάσταση του επόμενου σταθμού με ταχυφορτιστές.

Η ιδέα του Tesla Supercharger Voting «έπεσε» στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του περσινού Cyber Rodeo. Στην εν λόγω συνάντηση, ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι οι η Tesla τοποθετεί Superchargers στις τοποθεσίες με τις μεγαλύτερες ανάγκες. Και φυσικά μία διαδικτυακή ψηφοφορία ήταν η καλύτερη λύση που πέρασε από το μυαλό του CEO της Tesla.

Tesla: Άνοιξε επίσημα ο σταθμός ταχυφορτιστών στην Αταλάντη!

Tesla Supercharger Voting για δεύτερη φορά

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία Tesla Supercharger Voting δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα. Η πρώτη φορά ήταν τον Οκτώβριο, δίνοντας στους κατόχους λογαριασμών Tesla την ευκαιρία να ψηφίσουν την τοποθεσία εγκατάστασης των επόμενων ταχυφορτιστών.

Στην ψηφοφορία έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Προφανώς, για να συμμετέχει κάποιος θα πρέπει να έχει λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι Superchargers της Tesla έφτασαν μέχρι τη Λάρισα!

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το οδικό δίκτυο της περιοχής του και στη συνέχεια να ψηφίσει την πόλη που επιθυμεί.

Μέχρι στιγμής, τις 5 πρώτες θέσεις παγκοσμίως καταλαμβάνουν πόλεις από τη Νότια Κορέα. Στην 6η θέση συναντάμε την πρώτη ευρωπαϊκή πόλη, το Kecskemet της Ουγγαρίας.

Νέοι ταχυφορτιστές Tesla στην Αταλάντη!

Ποια ελληνική πόλη είναι πρώτη στη λίστα;

Φυσικά, υπάρχει και ελληνική πόλη στη λίστα. Ο λόγος για τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Ειδικότερα, η συμπρωτεύουσα καταλαμβάνει την 20η θέση παγκοσμίως και την 11η σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ελληνική παρουσία δεν σταματάει εκεί. Η Τρίπολη είναι στην 61η θέση, η Καλαμάτα στην 89η, ενώ το Ηράκλειο Κρήτης στην 96η. Επίσης, θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2022, η Tesla «άνοιξε» για το κοινό 2 νέους σταθμούς με superchargers στην Αταλάντη και στη Λαμία.

Τέλος, ο επόμενος σταθμός στην Ελλάδα θα είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρξουν και άλλες πόλεις στο μέλλον. Στόχος της εταιρείας είναι η εγκατάσταση ταχυφορτιστών ανά 180 με 200 χιλιόμετρα στους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

abb_img