«Προϊόν της Χρονιάς 2023» η εφαρμογή incharge της nrg

Η εφαρμογή incharge, η οποία αφορά ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ταχυφορτιστών της nrg, διακρίθηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2023.

Η εφαρμογή για smartphone και tablet του δικτύου incharge της nrg, βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023». Ειδικότερα, το εν λόγω βραβείο αφορούσε την κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος». Επιπλέον, η τελετή απονομής έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για μία ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της Circana, βάσει ενός δείγματος 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Η διάκριση αναγνωρίζει την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας στις λύσεις ηλεκτροκίνησης. Επίσης, προβάλλει τη δέσμευσή της, να κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για κάθε οδηγό στην Ελλάδα.

Σημαντική συνεργασία της nrg με την Μασούτης!

Τι δήλωσε για την διάκριση του incharge, ο Εμπορικός Διευθυντής της nrg, Φώτης Οικονομίδης:

«Είναι τιμή μας αυτή η κορυφαία βράβευση για την εφαρμογή incharge. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης για τους οδηγούς ηλεκτρικών και plug-in hybrid οχημάτων στην Ελλάδα.

Το δίκτυο incharge αποτελεί το κορυφαίο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα με περισσότερα από 900 σημεία φόρτισης. Με την εφαρμογή incharge, ο χρήστης μπορεί άμεσα να αναζητήσει και να οργανώσει απρόσκοπτα την επόμενή του διαδρομή. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός του».

nrg και Driivz «πηγαίνουν» τη φόρτιση σε άλλο επίπεδο!

Το incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με 700 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε 450 σημεία. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του 2023, η εταιρεία στοχεύει να διπλασιάσει τον αριθμό των σημείων φόρτισης σε 2.000.

Οι ταχυφορτιστές, οι οποίοι υπάρχουν στα πρατήρια της Shell και της Avin στους αυτοκινητόδρομους, καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου. Ειδικότερα, διαθέσιμοι είναι 27 ταχυφορτιστές στα ΣΕΑ και πάνω από 50 σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων.

Φάκελος φόρτιση ηλεκτρικού: Όλα τα apps για να φορτίσεις!

Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής που διευκολύνουν των χρήστη ηλεκτρικού οχήματος

Η εφαρμογή incharge αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος. Μέσω αυτής, ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει το σημείο φόρτισης, καθώς και να επιλέξει το επιθυμητό είδος φόρτισης. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισης και τέλος να ολοκληρώσει την πληρωμή του. Επιπλέον, η εφαρμογή αποθηκεύει το ιστορικό φορτίσεων κάθε χρήστη και προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση 24/7.

«Προϊόν της Χρονιάς 2023» η εφαρμογή incharge της nrg

«Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της μετάβασης στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο κ. Οικονομίδης. «Έχουμε συνεργασίες και συμμαχίες  με εταιρείες σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων. Ένα παράδειγμα αποτελούν οι αλυσίδες σουπερμάρκετ My Market και Μασούτης, καθώς και με ξενοδοχεία ή στόλους οχημάτων. Αυτά αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε το δίκτυο ταχυφορτιστών προς όφελος των χρηστών στην Ελλάδα».

Editorial