Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Η γιορτή του αυτοκινήτου!

Η «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου.

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της ιδιαίτερα επιτυχημένης και μοναδικής έκθεσης για το αυτοκίνητο «Αυτοκίνηση», προσφέρουν την δυνατότητα στους φίλους των τεσσάρων τροχών και της τεχνολογίας να λάβουν ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου αλλά και τις αφίξεις νέων μοντέλων. Στην έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», οι εταιρείες προετοιμάζουν τα περίπτερα τους, επιλέγοντας τα μοντέλα που θα μας δείξουν στη γιορτή του αυτοκινήτου.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Το γεγονός της χρονιάς!

Παράλληλα, στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών θα δώσουν απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών. Επιπλέον, θα κάνουν σημαντικές συζητήσεις για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη ευκαιρία να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Το πιο σημαντικό συνέδριο!

Τι θα δούμε στην «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023»;

Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι κάποια από τα νέα μοντέλα της έκθεσης, θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό. Μέσα σε αυτά θα δούμε αμιγώς ηλεκτρικά και Plugin Hybrid, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel.

Παράλληλα, τα νέα SUV γίνουν για μία ακόμα φορά σημείο αναφοράς, μιας και το ενδιαφέρον του κοινού είναι πάντα μεγάλο. Προφανώς, από την έκθεση δεν θα λείψουν και τα σπορ μοντέλα που θα κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Μάλιστα, οι συνολικοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης, θα είναι περισσότεροι από 80.000.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023 στις 23 Σεπτεμβρίου!

Επιπλέον, τα δωρεάν test drives για τους επισκέπτες, θα προσφέρουν την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που απλόχερα δίνει κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», θα γίνει το «1ο Συνέδριο Energy Save». Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

abb_img
spot_img