Σε καλό δρόμο το deal Apple με Hyundai – Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

e-ΕιδήσειςΔιεθνήΣε καλό δρόμο το deal Apple με Hyundai – Όλες οι τελευταίες...

Νέες πληροφορίες αναφορικά με τη πολυθρύλητη συνεργασία της Apple με την Hyundai, που θα σηματοδοτήσει την είσοδο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού στην αυτοκίνηση, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο τη νοτιοκορεατική εφημερίδα, Κorea IT News, υποστηρίζει ότι το deal ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι κοντά.

Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της Hyundai και της Αpple βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με το Reuters, έως τον Μάρτιο, το deal είναι πιθανόν να ολοκληρωθεί.

Υπάρχει, μάλιστα, η πρόταση, την οποία επεξεργάζονται τα δύο επιτελεία, να κατασκευαστεί ένα νέο εργοστάσιο της Hyundai στις ΗΠΑ, με τη δυνατότητα παραγωγής 400.000 οχημάτων ετησίως, από τα οποία τα 100.000 θα αφορούν αποκλειστικά το «προϊόν» που θα προκύψει από τη σύμπραξη με την Apple.

Διαβάστε: Σύμπραξη Apple με Hyundai στην ηλεκτροκίνηση;

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το 2022 ενδέχεται να εμφανιστεί ένα concept car της Αpple, το οποίο θα αποτελεί ουσιαστικά τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής.

Όσον αφορά το πότε το αυτοκίνητο δια χειρός Apple και Ηyundai θα λανσαριστεί στις αγορές, δεν υπάρχει ακριβής, ξεκάθαρη εικόνα. Αυτό που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, είναι ότι το μοντέλο θα είναι ηλεκτρικό και θα διαθέτει προηγμένο λογισμικό, με έμφαση στην αυτόνομη οδήγηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ