Στη Β. Αμερική ανακυκλώνοντας μπουκάλια της Coca-Cola απολαμβάνουν δωρεάν βόλτες με την Lime 

Η Coca-Cola συνεργάζεται με τη Lime για να ανταμείψει τα άτομα που ενδιαφέρονται έμπρακτα για την ανακύκλωση.

Για τον εορτασμό των πρώτων 100% ανακυκλωμένων μπουκαλιών μικρού μεγέθους της Coca-Cola στην Αμερική, η εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 40.000 δωρεάν βόλτες με ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι σε άτομα που ανακυκλώνουν τις φιάλες των 375ml της Coca-Cola.

Η συνεργασία της Coca Cola με την Lime έρχεται, καθώς η ζήτηση των καταναλωτών για τα μέσα μικροκινητικότητας έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Η Gen Z ιδιαίτερα, ενδιαφέρεται πιο έμπρακτα για την ανακύκλωση και αναμένει ότι η χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης θα αυξηθεί στο μέλλον, μετά και από τα δεδομένα των μεταφορών που άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας Covid 19.

Διαβάστε περισσότερα: Η ιστορία της μικροκινητικότητας γράφεται σε πραγματικό χρόνο

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Coca-Cola συνεργάζεται με τη Lime. Στόχος της είναι να κάνει τους τρόπους μεταφοράς με μηδενικές εκπομπές ρύπων πιο προσιτούς σε εκείνους που ελπίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον.

Πως λειτουργεί η συνεργασία της Coca Cola με την Lime

Coca Cola & Lime

Με 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια Coca-Cola διαθέσιμα σε καταστήματα σε όλη τη χώρα και την συνεργασία μας με την Lime, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να δεσμευτούν για την ανακύκλωση των προϊόντων μας ξανά και ξανά”, δήλωσε ο Brandon Strickland, εμπορικός διευθυντής της εμπορικής επωνυμίας της Coca-Cola στη Βόρεια Αμερική.

Οι άνθρωποι που αγοράζουν το μπουκάλι Sip Sized Coca-Cola από το πλησιέστερο σημείο πώλησης μπορούν να δεσμευτούν ότι θα το ανακυκλώσουν επισκεπτόμενοι το CokePlayToWin.com/endlessly.

Όσοι δεσμεύονται να ανακυκλώσουν τα μπουκάλια τους θα λάβουν έναν κωδικό προσφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαθέσιμο κατά σειρά προτεραιότητας, τον οποίο θα μπορούν να εξαργυρώσουν για δωρεάν, 10λεπτη βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι μέσω της εφαρμογής Lime.

Αυτή η πρωτοβουλία της Coca-Cola, μαζί με τη μετάβαση στη συσκευασία rPET 100%, μειώνει τη χρήση νέων πλαστικών από την εταιρεία κατά περισσότερο από 20% σε σύγκριση με το 2018 σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Διαβάστε επίσης: Ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέξουμε επιλέγοντας ένα e-bike tracker

Χρησιμοποιώντας τα εσωτερικά εργαλεία και αναλύσεις, η Coca Cola εκτιμά ότι αυτή η προσπάθεια στις ΗΠΑ θα αντιπροσωπεύσει τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 10.000 τόνους ετησίως!

abb_img
spot_img