SUPER73: Με ένα σμπάρο 3… νέα μοντέλα

Το παιδικό ηλεκτρικό ποδήλατο K1D είναι ένα από τα τρία νέα μοντέλα που ανακοίνωσε η εταιρεία SUPER73. Ποια είναι τα άλλα δύο μοντέλα;

Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων SUPER73 «δουλεύει» σκληρά για τα επόμενα μοντέλα που θα λανσάρει και αυτό φαίνεται. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της, η εταιρεία από την Καλιφόρνια παρουσίασε 3 νέα μοντέλα, τα οποία απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα τους και μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε μία σειρά off-road ηλεκτρικών ποδηλάτων, ένα e-bike για παιδιά και την ηλεκτρική μοτοσικλέτα C1X. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το Acer ebii είναι ένα e-bike με… τεχνητή νοημοσύνη!

Η σειρά SUPER73 Adventure Series θα… απογειώσει τον αναβάτη

Αρχικά, η σειρά ποδηλάτων εκτός δρόμου φέρει την ονομασία Adventure Series. Ουσιαστικά, η εν λόγω σειρά ξεχωρίζει από τις ήδη υπάρχουσες της εταιρείας, αφού διαθέτει εξαρτήματα που την κάνουν πιο… περιπετειώδη. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο τα ελαστικά όσο και οι αναρτήσεις που θα έχουν τα νέα μοντέλα.

Youon Y600: Ποδήλατο υδρογόνου από την Κίνα

Σύμφωνα με την εταιρεία:

«Κάθε μοντέλο της σειράς SUPER73 Adventure Series διαθέτει στάνταρ πιο επιθετικά ελαστικά SUPER73 GRZLY, μία εκτεταμένη σέλα επιδόσεων με βινύλιο gripper για μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, φέρει έναν προβολέα και ένα πίσω φως, φτερά και τη μπαταρία στον κάτω σωλήνα για τα μοντέλα S και R, για χαμηλότερο κέντρο βάρους και χειρισμό».

Η εν λόγω σειρά θα προσφέρει 3 νέα μοντέλα, το Z Adventure, το S Adventure και το R Adventure. Οι τιμές τους είναι 2.695, 3.595 και 3.995 δολάρια αντίστοιχα. Επίσης, όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα της σειράς Adventure θα έχουν κιβώτιο 8 ταχυτήτων, κάνοντας τις αναβάσεις σε ανηφόρες… παιχνιδάκι.

Pinarello Nytro E: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σαν… «πούπουλο»

SUPER73: Με ένα σμπάρο τρία…νέα μοντέλα

Το μοντέλο K1D θα κάνει τα παιδιά χαρούμενα

Και μιας που είπαμε παιχνιδάκι, περνάμε στο δεύτερο μοντέλο της SUPER73, το οποίο απευθύνεται στα παιδιά. Ο λόγος για το παιδικό ηλεκτρικό ποδήλατο, K1D. Η εταιρεία είχε κάνει αναφορά στην εν λόγω σειρά, πριν από ένα χρόνο και πλέον είναι έτοιμη. Το εν λόγω e-bike διαθέτει σχεδίαση, με επιρροή από την κουλτούρα BMX και Motocross της δεκαετίας του ’80.

Ο μικροσκοπικός ηλεκτρικός κινητήρας που διαθέτει, μπορεί να προφέρει στα παιδιά 60 λεπτά διασκέδασης και αδρεναλίνης. Η μπαταρία της K1D χρησιμοποιεί κυψέλες LiFePO4, οι οποίες είναι σχεδόν πυρίμαχες, προσφέροντας υπερδιπλάσια διάρκεια ζωής.

Η SONDORS φέρνει μία νέα ηλεκτρική off-road μοτοσυκλέτα

Ακόμη, το K1D διαθέτει αναγεννητική πέδηση για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Ένας επιλογέας λειτουργίας χαμηλής και μεσαίας ισχύος, επιτρέπει στους νεαρούς αναβάτες να αναπτύσσουν σιγά-σιγά τις ικανότητές τους.

Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη «λειτουργία πίστας», την οποία μπορεί να ξεκλειδώσει ένας γονέας για υψηλότερο επίπεδο ισχύος. Όσο για την τιμή του K1D, αυτή αγγίζει τα 1.295 δολάρια, ενώ θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο.

SUPER73 C1X: Μία ακόμη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα…πλησιάζει

SUPER73: Με ένα σμπάρο τρία…νέα μοντέλα

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα C1X θα φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ

Για το τέλος αφήσαμε, την πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της εταιρείας με την ονομασία C1X. Τα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν λίγες εβδομάδες, με την εταιρεία πλέον να τοανακοινώνει και επίσημα.

Τέλος, η C1X θα έχει αυτονομία 160 χιλιομέτρων, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι οι χρόνοι φόρτισης. Ειδικότερα, θα μπορεί να φορτίσει από το 10% στο 80% σε μόλις 15 λεπτά, χαρίζοντας στους αναβάτες επιπλέον 112 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Αυτά είναι τα νέα επερχόμενα μοντέλα της SUPER73, το οποία όπως φαίνεται θα «ηλεκτρίσουν» την αγορά.

abb_img