Τα φρένα μίας Jaguar I-PACE στην Αγγλία… δεν έπιασαν

Η Jaguar I-PACE ανέπτυξε την απίστευτη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα με την αστυνομία να στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να το σταματήσει.

Ακούστε το άρθρο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο M62, τα φρένα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν έπιασαν. Έτσι, το αυτοκίνητο έκανε μία τρελή πορεία, που βλέπουμε συνήθως σε ταινίες, η οποία μάλιστα διήρκεσε 35 λεπτά. Για την ιστορία, το όχημα ήταν μία Jaguar I-PACE αξίας 32.000 λιρών.

Φυσικά, ο οδηγός του οχήματος επικοινώνησε άμεσα με τις αρχές, καθώς έπρεπε να σταματήσει με κάποιο τρόπο το ανεξέλεγκτο αυτοκίνητό του.

«Άνεμος» ανανέωσης για την Jaguar I-Pace

Εννέα αστυνομικά οχήματα συνέρρευσαν στο σημείο για να αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη κατάσταση. Με τις ειδικές τακτικές και αποφασιστικότητα, κατάφεραν να εγκλωβίσουν το οχήμα και να σταματήσουν την επικίνδυνη καταδίωξη.

Ειδικότερα, αστυνομικές δυνάμεις από το Μερσεισάιντ και το Μάντσεστερ χρησιμοποίησαν εξειδικευμένες τακτικές για να εμβολίσουν το όχημα και να το μπλοκάρουν. Τελικά τερμάτισαν επιτυχώς την πορεία της Jaguar.

Jaguar I-Pace: Πήρε φωτιά… έτσι ξαφνικά!

Με 145 χλμ./ώρα η Jaguar I-PACE

Ο οδηγός, που ευτυχώς έμεινε αβλαβής, περιέγραψε το τρομακτικό γεγονός ως μία «τρελή στιγμή», καθώς το όχημα είχε αναπτύξει 145 χλμ./ώρα.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μια Jaguar I-PACE, και παραδέχτηκαν ότι είναι η δεύτερη φορά που το ίδιο αυτοκίνητο αντιμετωπίζει προβλήματα ελέγχου.

Το περιστατικό προκάλεσε σοβαρά στην κυκλοφορία, με την οδική αστυνομία να αναγκαστεί να κλείσει προσωρινά ορισμένες λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου. Παρά τις προκλήσεις, η αστυνομία αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Η Jaguar ετοιμάζεται να γίνει μάρκα… SUV

Τέλος, εκπρόσωπος της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμων της Βορειοδυτικής Ευρώπης δήλωσε:

«Ο αυτοκινητόδρομος δεν έχει κλείσει. Η αστυνομία έχει επί του παρόντος κλείσει τις λωρίδες 3 και 4 στον M62 EB J11 έως 12. Αυτό γίνεται μετά τη χρήση τακτικής για να σταματήσει ένα ηλεκτρικό όχημα με ηλεκτρική βλάβη, όπου ο οδηγός δεν μπορούσε να φρενάρει. Οι αξιωματικοί του αυτοκινητοδρόμου από το Μερσεϊσάιντ, το Τσεσάιρ και την GMP έφεραν το όχημα σε ασφαλή στάση.»

Πηγή: TheSun

 

abb_img